George Burcea, lovit constant de ghinioane! Actorul a ajuns la sapă de lemn, la 6 luni de la separarea de Andreea Bălan

Publicat: 16/06/2020 | 08:45

La 6 luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea trece prin momente extrem de grele. Dacă din punct de vedere al vieții amoroase a fost lovit de ghinion, nici pe plan profesional nu se poate lăuda că îi merge prea bine. 

George Burcea se pare că este lovit constant de ghinioane și a ajuns la sapă de lemn. Pandemia de coronavirus i-a anulat toate proiectele și l-a făcut să piardă venituri consistente, așa că nu a avut de ales și a locuit, în ultimele 4 luni, în casa unui prieten.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN A DEZVĂLUIT MOTIVUL PENTRU CARE A PURTAT ROCHIA DE MIREASĂ DE LA NUNTA CU GEORGE BURCEA ÎN CLIPUL NOULUI SINGLE: “A FOST FOARTE GREU…”

Mai mult, potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, actorul nu a mai câștigat niciun ban de la începutul pandemiei de COVID-19 și, practic, a trăit numai din economiile pe care le avea.

George Burcea a avut un venit lunar de 654 de lei

Sursa citată informează că George Burcea deține o casă de producții, pe care o împarte cu alți 2 asociați. Perioada pandemiei nu a fost una deloc productivă, așa că fostul soț al Andreei Bălan a încasat, în ultimele 4 luni, o sumă extrem de mică, cu care nu și-ar putea permite nici măcar să achite o chirie pentru o garsonieră modestă.

CITEȘTE ȘI – GEORGE BURCEA S-A MUTAT DIN NOU LA ANDREEA BĂLAN?! IMAGINEA POSTATĂ DE ACTOR SPUNE TOT

Conform datelor oficiale, în anul 2018, George Burcea a avut încasări de 73.803 lei și un profit net de 23.544. La un calcul simplu, ne putem da seama ca profitul lunar a fost de 1962 lei. Numai că suma se împarte la cei trei asociați, așa că actorului i-a revenit o parte de 654 lei/lună, mai notează playtech.ro.

George Burcea, prin drogat cu cocaină, la volan!

George Burcea a fost prins în luna februarie a acestui an de Poliția Rutieră conducând sub influența stupefiantelor. Mai exact, soțul Andreei Bălan a fost găsit drogat cu cocaină, după ce a fost filat de oamenii legii timp de mai multe zile. În urma celor întâmplate, George Burcea s-a ales cu dosar penal și, dacă va primi condamnare pentru fapta sa, i se va anula permisul de conducere.