George Burcea le-a abandonat pe Andreea Bălan și pe fetițe! Actorul e plecat de o săptămână de acasă

Publicat: 26/02/2020 | 09:34

Situația scapă total de sub control în cazul soților Burcea-Bălan. Cearta conjugală pare să se concretizeze pe zi ce trece într-un divorț sigur. Potrivit apropiaților, George este plecat de acasă de miercurea trecută și nu dă semne că vrea să se întoarcă.

Desi am putea spune că au familia perfectă, două fetițe sănătoase, un trai sigur, succes profesional, George și Andreea par mai străini ca niciodată. După realizările din ultimii ani și familia frumoasă pe care au format-o, cei doi par să dea bir cu fugiții mai ușor ca oricând.

De miercuri, săptămâna trecută, cei doi soți s-au separat complet.George a decis să se mute de acasă, în timp ce Andreea a rămas să aibă grijă de ambele fetițe, cât și de cariera sa. Actorul  vine acum la vila din Pipera doar în cursul zilei de duminică, să petreacă câteva ore cu fetițele.

Potrivit viva.ro, cei doi soți nu-și mai vorbesc deloc, iar divorțul pare mai stabil ca niciodată.

”George a plecat de acasă și este total absent. A lăsat-o baltă pe Andreea, iar ea se descurcă greu acum cu cele două fetițe. O ajută mama ei și are și o bonă, dar bona pleacă devreme, nu este bonă internă. Ella, fata cea mare, merge la grădiniță, trebuie dusă, trebuie adusă, seara trebuie să le facă baie fetelor. Plus cariera. Concerte, studio, repetiții… Îi este greu Andreei”, a declarat o apropiată a celor doi, pentru viva.ro

Deși încă nu a depus actele de divorț, se pare că cei doi soți nu au nicio șansă să se împace și asta din cauza lui George mai mult.

”Andreea este șocată. A văzut că tatăl fiicelor sale s-a schimbat în ultima perioadă și nu înțelegea de ce, acum își dă răspunsul. Nu vrea să ia o decizie la nervi, așteaptă să se așeze lucrurile”, au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul soților Burcea – Bălan.

Pe lângă faptul că și-a schimbat comportamentul în familie, ceea ce a fost un semnal de alarmă pentru cântăreață, persoane din preajma actorului au observat și o transformare de ordin fizic.

”George a slăbit, dar am crezut că e prins cu munca și că nu se hrănește corespunzător. Se pare că e vorba despre altceva la mijloc”, au adăugat aceleași surse, făcând referire a faptul că George a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.