George Burcea își dă tatăl în judecată. „Vreau să probeze mizeriile pe care…”

Publicat: 14/03/2020 | 23:53

Cunoscutul actor George Burcea este pe punctul de a divorța de celebra cântăreață Andreea Bălan, dar “luptă” și pe alte fronturi. Soțul artistei s-a confesat unor prieteni apropiați după războiul declarațiilor cu părintele său, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că George Burcea își dă tatăl în judecată. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚII ȘOCANTE LA ADRESA LUI GEORGE BURCEA: „A VRUT SĂ BAGE CUȚITUL ÎN MINE”)

Actorul George Burcea pare că se află într-o situație disperată însă încearcă să rezolve lucrurile cu calm. Experiențele tumultuoase ale artistului au ținut prima pagină a ziarelor, de la scandalul cu tatăl lui, Ioan Burcea, până la separarea de partenera sa de viață și divorțul care îi paște. Să nu uităm nici de episodul în care soțul artistei a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că soțul Andreei Bălan vrea să-și aducă tatăl în fața judecătorilor și să-l facă să plătească. (NU RATA: SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI: ”TE TAI, TE FAC FRANJURI!” PRIMA REACȚIE: ”ĂSTA NU E TATĂ!”) 

„Vreau să răspundă pentru tot ce a zis”

George Burcea ar vrea răzbunare cu orice preț. Ar intenționa să-și dea tatăl în judecată, după ce bărbatul l-a „desființat” public și a făcut declarații cutremurătoare despre el. De curând, Ioan Burcea a susținut, într-o emisiune televizată, că fiul său ar fi vrut să îl înjunghie, după ce acesta din urmă relatase un episod în care rolurile erau exact invers. „Inventează niște lucruri și nu știe cum să mă distrugă”, a mai spus atunci Ioan Burcea.

Tatăl lui George Burcea a ieșit la rampă

Acum, actorul ar urma să își cheme tatăl în instanță pentru a-și face dreptate. ”Urmează să-l dau în judecată, vreau să răspundă pentru tot ce a zis public despre mine. Vreau să probeze mizeriile pe care le-a spus presei, pentru că nimic nu este adevărat”, s-a confesat George Burcea unor prieteni apropiați, care au dezvăluit episodul în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Episoade violente

„Am observat că domnul Burcea (tata), a ieșit în presă în ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poți să-i ceri unui om care și-a bătut fosta soție (mama) până la leșin, și-a omorât fosta amantă și era cât pe ce să bage un cuțit în propriul fiu… Burcea mic… În curând, îi voi demonta tot ce a spus și abia aștept să-l văd cum își înghite amarul din propria cavitate bucală. Take your time, bro (n.r.: Nu te grăbi, frate)”, este mesajul pe care actorul i l-a transmis pe Facebook părintelui său, la începutul lui martie.

Războiul tată-fiu s-a iscat după ce George Burcea a demarat o campanie împotriva violenței domestice și a dezvăluit detalii despre viața dură pe care a avut-o mama lui. George Burcea a mărturisit atunci pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, că el a reușit să scape de mânia tatălui, deoarece era mic când părinții s-au despărțit, însă sora cea mare și mama ar fi fost bătute crunt de bărbat. (NU RATA: SOCRUL ANDREEI BĂLAN, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PENTRU CĂ ȘI-A HĂCUIT AMANTA CU 25 DE LOVITURI DE CUȚIT!)

În plus CANCAN.RO a aflat cum George Burcea ar fi fost la un pas să fie înjunghiat de propriul tată la înmormântarea unei rude. Bărbatul susține însă contrariul, că de fapt el ar fi fost victima. Drama familiei se extinde, iar actorul își cheamă tatăl în instanță pentru a proba tot ce a spus public despre el, lucru care i-ar fi afectat imaginea.

Divorț iminent?!

Celebrul cuplu este în pragul divorțului

Pe lângă problemele pe care le are cu tatăl său, George Burcea s-a despărțit și de Andreea Bălan, de care ar urma să divorțeze. Actorul este cel care a plecat de acasă și nu ar mai dori să rămână într-o relație cu artista. Cele două fetițe, Ella și Clara, au rămas cu mama lor, iar tatăl le vizitează o dată la câteva zile. Cei doi au anunțat că divorțul este iminent și că urmează să se despartă la notar. Disputele din ultima perioadă și-ar fi pus amprenta pe viețile lor, iar relația a avut de suferit, lucru care ar fi dus la despărțire. (VEZI AICI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA SE “INVITĂ” RECIPROC LA DIVORȚ)

Prins la volan sub influența drogurilor

Poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Ulterior s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii. Actorul a fost prins, în luna februarie, conducând sub influența cocainei, în momentul în care oamenii legii l-au oprit în trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după doi ani. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL ANDREEI BĂLAN VORBEȘTE DESPRE TRAUMELE DIN COPILĂRIE: ”ESTE UN SUBIECT CARE M-A MARCAT…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)