George Burcea își bate joc de lege, în plin scandal legat de droguri! Gestul inexplicabil făcut de soțul Andreei Bălan

Publicat: 04/03/2020 | 09:02

În plin scandal legat de droguri, George Burcea își cam bate joc de procurori! Soțul Andreei Bălan a făcut un gest inexplicabil, cu care a șocat pe toată lumea. Totul se întâmplă la numai câteva zile de când Poliția Rutieră l-a prins pe acesta în timp ce conducea sub infuența cocainei. 

Pe 21 februarie, George Burcea a fost oprit de Poliția Rutieră și a fost depistat cu cocaină în oraganism. Deși ar trebui să o lase mai moale cu aluziile de acest gen și să aibă o atitudine de om matur, Burcea demonstrează contrariul. De ce? Simplu. În plin scandal legat de droguri, soțul Andreei Bălan s-a filmat într-o ipostază cel puțin halucinantă.

Cu un card, George Burcea așează un praf alb, pentru a priza. După numai câteva secunde, soțul Andreei Bălan ia o gogoașă și o trece prin praful respectiv, care s-a dovedit a fi făină. Gestul lui George Burcea nu este altceva decât o bătaie de joc adusă procurorilor, în plin scandal legat de divorț, dar și de droguri. Deși el nu a vrut să ofere niciun detaliu cu privire la lucrurile întâmplate, a făcut-o Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit Antena Stars.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine”, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au spus procurorii.