George Burcea, ironii pe Instagram după ce a fost prins drogat la volan: ”Tragem linie”

Publicat: 01/01/2021 | 18:49

După ce a fost prins drogat la volan, lui George Burcea îi arde de ironii pe Instagram. Actorul a transmis un mesaj cu subînțeles pentru fanii săi.

După incidentul din luna aprilie a anului trecut, nu de puține ori, actorul și-a arătat furia față de oamenii legii și a aruncat cu vorbe grele. George Burcea s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Iar, acum, la mai bine de jumătate de an după incident, el a transmis un mesaj ironic și cu subînțeles pe contul său de Instagram.

”La final de an tragem linie și o luăm de la capăt”, a scris George Burcea pe Instagram.

George Burcea, mesaj cu subînțeles pe Instagram

George Burcea, prins drogat la volan

În aprilie 2020, poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Ulterior s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii.

Acesta a fost prins, în cele din urmă, conducând sub influența cocainei, în momentul în care oamenii legii l-au oprit în trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după 2 ani, perioadă în care se consideră reabilitat.