George Burcea i-a prezentat-o bunicii sale pe Viviana Sposub. Cum a decurs întâlnirea

Publicat: 18/12/2020 | 11:23

Relația lor a trecut la un alt nivel! George Burcea i-a prezentat-o bunicii sale pe Viviana Sposub. La rândul său, fosta asistentă TV l-a prezentat pe actor familiei sale.

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platourile de filmare. Toată lumea a rămas surprinsă când s-a înfiripat ceva între ei, dar iată că dragostea a apărut atunci când cei doi concurenți se așteptau mai puțin.

Acum, Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste și și-au spus deja primul ”Te iubesc!”. Iar, relația lor a trecut la un alt nivel. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Botoșani pentru a petrece sărbătorile alături de familiile lor. Joi seară, George și Viviana au mers să o viziteze pe bunica actorului, care a fost fericită să-i vadă pe cei doi porumbei. Ulterior, îndrăgostiții au luat cina cu sora și cumnatul Vivianei.

Fostul soț al Andreei Bălan a publicat imagini cu bunica Maria și Viviana. De asemenea, el a transmis un mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante ființe din viața lui.

”Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii. ❤️”, a scris George Burcea.

George Burcea, alături de Viviana și bunica lui

George Burcea a cucerit-o iremediabil

La început, asistenta TV nu-l vedea cu ochi buni pe cel care avea să-i devină iubit. Pe parcursul competiției, însă, Viviana Sposub și-a schimbat radical părerea în ceea ce-l privește pe George Burcea. Actorul a ajutat-o mult în Fermă și, într-un final, a reușit să o cucerească iremediabil prin felul său de a fi. (CITEȘTE ȘI: VIVIANA SPOSUB A TRECUT DE PARTEA ANDREEI BĂLAN? L-A SFĂTUIT PE GEORGE BURCEA SĂ ACCEPTE O CONDIȚIE IMPORTANTĂ IMPUSĂ DE VEDETĂ, ÎN PROCESUL DE DIVORȚ)

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub pentru VIVA!