George Burcea, filmat în brațele unei blonde misterioase. Ce mesaj a transmis fostul soț al Andreei Bălan

Publicat: 05/06/2020 | 07:49

George Burcea a fost filmat în brațele unei blonde misterioase, iar una dintre imaginile surprinse a fost făcută publică pe o rețea de socializare chiar de actorul de 32 de ani. Mai mult, fostul soț al Andreei Bălan a transmis un mesaj la care prietenii și fanii au reacționat.

Nu rata: A început războiul în instanță între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața a depus acțiunea și a cerut ca…

George Burcea, filmat în brațele unei blonde misterioase

George Burcea și-a surprins susținătorii cu o poză în care are hainele pătate cu sânge și stă în brațele unei blonde, care pare că este victima unei violente. Mulți dintre internauți au înțeles imediat că, de fapt, fotografia a fost realizată în timpul filmărilor unui film. Alții și-au dat seama despre asta abia după ce au citit mesajul scris în limba engleză în dreptul imaginii urcată pe Instagram, respectiv: “#DawnOfNight ? «For your hands are defiled with blood and your fingers with iniquity; your lips have spoken lies; your tongue mutters wickedness»”, care se traduce astfel: “#DawnOfNight ? «Căci mâinile tale sunt spurcate de sânge și degetele cu nelegiuire; buzele tale au rostit minciuni; limba ta murmură răutatea»”.

Unii dintre apropoați l-au felicitat pe fostul soț al Andreei Bălan pentru rolul obținut în distribuția filmului “DawnOfNight” care este regizat de Theodor Ionuț Popescu, iar scenariul a fost scris de Onica Dragomir Darius, Amalia Barna și Ana Pârvu. De altfel, artista din urmă este și cea care apare în poza de mai jos, publicată de George Burcea pe Instagram, dar și pe Instagram Stories. Au fost însă și câteva persoane care s-au gândit că fosta parteneră de viață a tânărului actor ar putea răbufni din cauza imaginii și ar putea motiva că nu își dorește ca fiica sa, Ella, să își vadă tatăl în astfel de ipostaze. În plus, nu ar fi prima oară când Andreea Bălan ar fi nemulțumită de postările “fostului soț”. În urmă o lună, artista i-a blocat accesul la contul de Instagram al Ellei, după ce acesta a publicat o poză realizată tot pe platourile de filmare ale unei pelicule în care un bărbat avea toporul la gât.

Actorul George Burcea, în timpul filmărilor pentru pelicula “DawnOfNight” © Instagram
Actorul George Burcea, în timpul filmărilor pentru pelicula “DawnOfNight” © Instagram

Citește și: Cum a început să se deterioreze relația dintre Andreea Bălan și George Burcea: “Pleca și venea spre dimineață…”

Andreea Bălan și fiicele sale au mers seara trecută acasă la Monica Davidescu și Aurelian Temișan, după cum se poate observa în galeria foto a articolului. Actrița de 47 de ani a făcut ieri încă un live din deja cunoscuta emisiune “Stai acasă și citește”.

❗️Later edit ❗️M-am luat cu vorba si am uitat sa anunt, insa…Castigatorul de astazi este… • ANDREEA MILU • !Te rog sa imi dai un mesaj privat cu datele tale. Felicitari!? ???? ????? ?? ???????! ?• episodul 64 •Azi decretam noi zi de sarbatoare.De ce?! Pentru simplul fapt ca ne intalnim din nou, aici. ?Sa nu uitati de concurs! ?#stauacasa #stauacasasicitesc #stamacasa #iunie #edituralitera #monicadavidescu

Publicată de Monica Davidescu pe Joi, 4 iunie 2020

Află și: Andreea Bălan a dat cărțile pe față! De câte ori își vizitează George Burcea fetițele, de fapt, într-o săptămână: “E musai să vină”

George Burcea și Andreea Bălan au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.