George Burcea e istorie! Andreea Bălan ia în calcul să se recăsătorească după divorț. “Nu doresc să îmbătrânesc singură!”

Publicat: 16/04/2020 | 10:10

Ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a produs, în urmă cu mai bine de două luni, atunci când actorul a părăsit căminul conjugal. Divorțul este iminent și va avea loc la scurt timp după ce România va depăși criza pandemică. Până atunci artista se ocupă de fiicele ei, Ella și Clara, dar se gândește și la viitor.

VEZI AICI: GEORGE BURCEA, REPLICĂ VULGARĂ PE FACEBOOK: “NU VREI TU S-O S*** MAI BINE?” CE L-A DERANJAT PE ACTOR. ARE LEGĂTURĂ CU ANDREEA BĂLAN ȘI FIICELE LOR

Deși, oficial, nu este încă femeie liberă, Andreea Bălan ia în calcul să-și facă un nou iubit, alături de care să-și petreacă restul vieții. Artista nu vede o problemă în a se recăsători, mai ales că are doar 36 de ani.

Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017, pe o plajă din California, solista afirmând la acea vreme că este de ajuns acea cununie.

NU RATA: ANDREEA BĂLAN JUSTIFICĂ ALEGEREA LUI GEORGE BURCEA DE A PUNE PUNCT RELAȚIEI LOR! ”SUNTEM DEFINIȚI DE TRECUT ȘI DE…”

900 lei pentru fetițe

Andreea Bălan a anunțat, recent, că imediat ce autorităţile vor renunţa la măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, va depune actele de divorţ. O sursă din anturajul fostului cuplu a dezvăluit suma exactă pe care acesta o va plăti pentru cele două fiice ale sale, Ella şi Clara.

Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 900 lei pentru ambele fetițe. Asta înseamnă 30% din salariul mediu. De asemenea, el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani. Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi.

NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂLAN A DECIS SĂ FACĂ UN CONTRACT PRENUPȚIAL: ”MI-AM DAT SEAMA CĂ DACĂ EU AȘ MURI…”