George Burcea, după ce a fost prins conducând sub influența unei substanțe interzise: ”M-au turnat… O să vă spun cândva”

Publicat: 04/03/2020 | 09:38

Continuă scenariul fulminat în care personajele principale sunt Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi, așa cum se spune, sunt mai mult despărțiți decât împreună, fiecare având reacții separate după ce s-a pus pe tapet eventualul divorț. Pentru ca totul să fie cât mai tensionat cu putință, George Burcea a fost prins de polițiștii de la Brigada Rutieră conducând sub influența drogurilor, fiind testat pozitiv la cocaină.

Bineînțeles, o astfel de informație nu putea să treacă neobservată în întreg contextul sentimental, iar unii dintre internauți au fost de părere că lui George Burcea i s-a… înscenat totul. Dar o astfel de supoziție dă naștere unor semne de întrebare firești, iar cel mai important dintre toate este legat de cei care ar fi dorit să îl plaseze pe George într-o astfel de situație. Și, dacă se discută despre ”înscenare”, atunci cum a putut fi dus la îndeplinire… consumul de droguri?

„Ăștia de-au turnat la miliție. George, suntem alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană”, i-a scris un internaut lui George Burcea. Iar răspunsul acestuia este… stupefiant. ”… m-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci altcineva… o să vă spun cândva”, a scris el.

”Dragoste cu sila nu se poate”

După ce a fost prins că a condus sub influența drogurilor, George Burcea a postat pe Facebook un mesaj prin care dorea să transmită că nu este foarte afectat și că își vede de viață și de familie.

„Pregătim al doilea spot din campania “ Sincer eu”- campanie de conștientizare împotriva violenței domestice, prin artă. Până când va fi gata cel de-al doilea, dați o privire pe primul?” a scris George Burcea, în timp ce dădea de înțeles că, pentru el, o familie perfectă este una în care nu există violență. 

„George Burcea, dragoste cu sila nu se poate. Așa a fost să fie…destinul, karma, nepotrivirea de caracter, toate astea se adună…Tu ești un om muncitor, cu capul pe umeri si neînfricat, nu ți-a fost frică să-ți iei viața în mâini și să mergi mai departe, ești un om luptător în viață. Iar gura lumii doar pământul o astupă…/ Bunul D-zeu să vă ajute să treceți peste problemele pe care le aveți și să fiți împreună pentru că sunteți minunați amandoi”, sunt câteva dintre mesajele plasate în dreptul postării lui George Burcea.