George Burcea, derapaj incredibil pe internet, după divorțul de Andreea Bălan! Limbajul suburban a fost taxat imediat

Publicat: 12/03/2020 | 12:17

De câteva săptămâni George Burcea afișează o tensiune și o aciditate de necontrolat. De fiecare dată când a avut ocazia, bărbatul a ”explodat” în fața fanilor săi curioși pe rețelele de socializare. Ultima reacție a sa a fost taxată, însă, de internauți.

George Burcea se află într-o perioadă extrem de sensibilă, dat fiind faptul că actorul s-a despărțit de îndrăgita cântăreață, Andreea Bălan, dar și pentru faptul că tatăl său îi face zile fripte cu acuzații și apariții TV, care nu duc decât la și o mai mare instabilitate psihică. Probabil nu degeaba George a și fost prins drogat la volan, într-o perioadă atât de aglomerată din punct de vedere emoțional.

Într-o postare pe Internet, în care actorul voia să atragă atenția asupra bullying-ului la care o tânără a fost supusă, acesta, a reacționat fix cu un limbaj care poate fi încadrat la bullying.

”Romania este o țară de cre@#$ care nu fac nimic pentru viața lor, dar care se pricep perfect la viața altora…. Vedeti-vă de rahatul vostru, frustrați infecți”, a notat George Burcea pe contul lui de socializare, provocând astfel un val de revoltă pe Facebook, mai ales că prin acest mesaj a jignit o țară întreagă. Fanii l-au taxat imediat pe actor. ”Orice pădure are uscăciuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să jignești o țară întreagă”, a fost unul dintre comentariile care, suspect, a dispărut după puțin timp.