George Burcea, complet schimbat la ușa casei Andreei Bălan! Gestul făcut de cântăreață imediat ce actorul și-a văzut fiicele

Publicat: 03/05/2020 | 17:18
Bucurie mare pentru George Burcea astăzi! Actorul a mers acasă la fosta parteneră de viață, Andreea Bălan, ca să își revadă fiicele. El este complet schimbat, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în cele mai noi imagini publicate în timp ce era în vila cântăreței. La scurt timp după ce tatăl fetițelor sale și-a făcut apariția la ușa ei, îndrăgita artistă a făcut un gest în public. În plus, în urmă cu puțin timp, vedeta a transmis și un mesaj subliminal pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan, într-o rochie transparentă și fără lenjerie intimă! Ce sexy și provocatoare a pozat! “Această rochie este foarte urâtă”

George Burcea, complet schimbat la ușa Andreei Bălan ca să își revadă fiicele

La mai bine de o lună de când s-a tuns la chelie, George Burcea și-a lăsat părul să crească, dar și mustață, după cum puteți vedea în colajul de mai jos. De altfel, cu acest look datorită căruia este complet schimbat… el s-a dus astăzi ca să își vadă micuțele prințese: Ella și Clara. Câteva dintre momentele petrecute alături de fiicele pe care le are cu Andreea Bălan le-a împărtășit pe Story-ul Instagramului și puteți observa imaginile în galeria foto a articolului.

Află și: George Burcea atac fără precedent la adresa fanilor: “Băi r****ț mici și frustrați, dacă aflu..

Gestul făcut de Andreea Bălan imediat ce George Burcea și-a văzut fiicele

În timp ce George Burcea a urcat pe Instagram Stories înregistrări și poze cu el, Ella și Clara, Andreea Bălan a publicat trei selfie-uri din mașină… iar unii dintre internauți sunt de părere că vedeta a plecat de acasă când fostul partener de viață a venit să își vadă fiicele. Desigur, micuțele prințese erau și cu bunica maternă.

Nu rata: Andreea Bălan, anunţ surprinzător făcut târziu, în noapte: “Îl iubesc”. Cum au reacţionat fanii: “Păcat…”

Cunoscuta cântăreață a postat o poză realizată în grădina vilei, iar la descriere a pus următorul mesaj scris în limba engleză: “Rest when you need. Beast mode the rest of the time”, care se traduce astfel: “Odihnește-te când ai nevoie. În restul timpului, fii pe modul bestie”. Câțiva dintre fanii săi consideră aceste gândurile exprimate că ar fi, de fapt,… într-un mod indirect pentru George Burcea.

George Burcea și-a revăzut astăzi fiicele pe care le are cu fosta parteneră de viață. Andreea Bălan a plecat de acasă când actorul a venit la reședința ei © Instagram Stories
George Burcea și-a revăzut astăzi fiicele pe care le are cu fosta parteneră de viață. Andreea Bălan a plecat de acasă când actorul a venit la reședința ei © Instagram Stories

Citește și: Andreea Bălan, declarație surprinzătoare după ce a depus actele de divorț: Nu am crezut suficient de mult în acel vis”

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea în noua ei melodie! Ce mesaj subliminal apare în clipul piesei “Inimă de fier”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.