George Burcea, atac dur la adresa lui Dan Capatos, după ce s-a spus că i-a oferit bani să vină în emisiune: „Nu vrei ca publicul să știe că…”

Publicat: 05/03/2020 | 11:30

După ce Andreea Bălan a venit în emisiunea lui Dan Capatos și a făcut primele declarații despre divorțul de George Burcea, actorul a ieșit și el la înaintare și a postat un mesaj de-a dreptul tranșant pe pagina lui de Facebook. Soțul Andreei Bălan i-a transmis cele mai dure cuvinte lui Capatos, din cauza faptului că s-a spus că prezentatorul de la Antena 1 i-ar fi oferit acestuia 5.000 de euro, pentru a veni la el în emisiune. 

George Burcea a lăsat tăcerea și a postat un mesaj de-a dreptul șocant pe pagina lui de Facebook. Soțul Andreei Bălan i-a aruncat replici dure lui Dan Capatos, după ce s-a zis că acesta i-ar fi oferit 5.000 de euro, pentru a veni la el în emisiune. Totul se întâmplă la nici 24 de ore de când Andreea Bălan a venit pe canapeaua de la Xtra Night Show și a spus totul despre divorțul dintre ea și Burcea.

Extrem de nervos, George Burcea i-a transmis lui Capatos că el nu a primit niciodată o ofertă din partea lui pentru a apărea în direct și că telespectatorii ar trebui să știe faptul că el oferă bani oamenilor, pentru a veni în emisiunea Xtra Night Show.

„Domnule miel cu 7 nãri, noi doi nu am avut niciodata discutie/contract pentru o eventuala suma de bani. Poate ai avut cu altcineva si ai uitat. Nahhh, bãtrânetea…Se poate, bineinteles, ca frustrarea sa-ti fie atat de mare, incat sa dai din tine tot ce ai mai rau posibil Nici nu te-am perceput altfel vreodata. Eu cred ca ar trebui sa-ti intrebi producatorii de cate ori m-au sunat in 3 zile ca sa-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta si pentru a-mi spune povestea. Nu vrei ca publicul sa stie ca voi platiti oamenii sa stea pe canapea? Ehh, lasati, ca nu suntem toti la fel de prosti asa cum ne considerati dumneavoastra, domnule…. Doare cand cineva va da de gol, nu? App, senior, tot presa voastra de rahat a inventat suma…eu nu am spus niciodata ce suma mi-ati oferit, pentru ca nu v-am lasat sa ajungeti pana acolo ????
– Hai, aveti grijã de nasul vostru ????” a scris Burcea, pe contul lui de Facebook.