George Burcea, apel disperat pentru o fetiță de aproape 4 ani, înainte de Paște: „Nu este nicio rușine să donăm sume mici”

Publicat: 23/04/2021 | 08:25

Despre George Burcea știe toată lumea că este un bărbat care iubește extrem de mult copiii. Topit după fetițele lui, fostul soț al Andreei Bălan postează tot timpul fotografii cu cele mici în mediul online, iar atunci când are ocazia de a ajuta și un alt copil, o face fără să clipească.

Tocmai de aceea, George Burcea a postat pe Instagramul său un caz al unui copil de nici 4 anișori, care a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor.

Burcea i-a îndemnat pe oameni să fie mai buni și să doneze fie și o sumă extrem de mică, prin intermediul postării pe care a ales să o facă pe pagina sa personală.

„Vă rugăm să donați oricât puteți, chiar și 5 lei. Nu este nicio rușine să donăm sume mici. Puțin cu puțin se face mult” a scris George Burcea, în dreptul postării sale de pe Instagram.

George Burcea a dat de pământ cu Andreea Bălan

Actorul i-a povestit bunei sale prietene că jurata de la  „Te cunosc de undeva” vorbește mereu despre dramele din viața personală în momentul în care își dorește să facă publicitate unei piese noi.

„Am văzut că Andreea iese mereu în presă și se victimizează înainte de a lansa o nouă piesă. Când are piesa, ea vorbește ori despre traume, ori despre tatăl ei care a maltratat-o, ori dă de înțeles că George a fost rău, iar ea o sfântă, iar mai nou despre Keo. Oare publicul nu vede că de 20 de ani această femeie nu face nimic decât să se victimizeze și să încerce să intre sub pielea oamenilor?  Oare «fanii» ei nu văd că este o prefăcută?

Ea își înjură fanii în privat, îi blochează dacă aceștia îl urmăresc pe George sau Viviana și șterge imediat orice comentariu care nu-i convine. La fel a făcut și în podcastul lui Măruță. Imediat ce era un comentariu care nu-i convenea Andreei, era șters. După declarațiile de la Măruță, tatăl ei a declarat clar că Andreea minte”, este o primă concluzie a mărturisirilor pe care George Burcea i le-ar fi făcut prietenei sale.

Sursă foto: Instagram