George Burcea, anunț bizar după anunțul divorțului de Andreea Bălan: „Gata, doresc să vă anunț că..”

Publicat: 31/03/2020 | 09:41

La aproape 2 luni de când Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că nu mai formează un cuplu, actorul a făcut un anunț bizar. George Burcea se pare că este mai fericit ca niciodată și nu are rețineri să afișeze acest lucru în public. 

Pe unul dintre conturile sale de pe rețelele de socializare, George Burcea a făcut un anunț neașteptat. În plină pandemie de coronavirus, la nici 2 luni de la despărțirea de Andreea Bălan, actorul le-a mărturisit fanilor săi că urmează să se apuce de treabă, cel mai probabil referindu-se la meseria lui.

Detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că George Burcea le-a spus fanilor că a ajuns cu somnul la zi, lucru ce i-a făcut pe internauți să se gândească la faptul că actorul duce o viață liniștită.

„Gata, doresc să vă anunț că am ajuns cu somnul la zi și că mi-aș dori să începem treaba. Care se baga? ????” a scris George Burcea, pe una dintre rețelele de socializare. 

Ce spune Andreea Bălan despre despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor despre despărțirea de George Burcea. Artista a făcut un vlog pe canalul ei de Youtube în care a mărturisit deschis ce anume nu a mai funcționat între ea și tatăl fetițelor sale.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan, într-un episod din vlogul ei de pe YouTube.