George Burcea a pus în chirie vila Andreei Bălan. 1.600 de euro cere pe lună

Publicat: 31/12/2020 | 10:54

 

George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu de câteva luni, dar încă mai sunt aspecte care-i leagă. Unul dintre acestea are legătură cu vila artistei, pe care actorul a scos-o la închiriat și pentru care cere 1.600 de euro pe lună.

Despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-au scris foarte multe rânduri și s-au oferit foarte multe detalii știute, dar și mai puțin știute. Iată că acum, în plin proces de divorț, apare un alt detaliu care șochează pe toată lumea. Vila Andreei Bălan a fost pusă pe un site de închiriat imobile, de către George. E drept, anunțul este postat din anu 2018, însă există un aspect care ridică semne de întrebare, anunțul a fost actualizat recent. Ceea ce e ciudat este că în ciuda despărțirii celor doi, George Burcea figurează în continuare ca persoană de contact în respectivul anunț.

 

‘Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville, pestrada…., zona…., cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute’,se arată în anunțul postat de George Burcea, referitor la vila Andreei Bălan.

CITEȘTE ȘI: ” CUM A SURPRINS-O GEORGE BURCEA PE VIVIANA SPOSUB, DE CRĂCIUN. NICI CU ANDREEA BĂLAN NU FĂCEA ASTA PREA DES!

În „război” cu fostul soț

Andreea Bălan și actorul George Burcea se află în plin proces de divorț. Cei doi au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, care au rămas în grija artistei după depărțire. Cei doi nu aveau să rămână singuri mult timp și și-au găsit noile iubiri relativ în același timp. Andreea a fost prinsă în mrejele iubirii de către  tânărul afacerist Tiberiu Argint, în timp ce George a fost cucerit de focoasa Viviana Sposub, în timpul filmărilor de la reality show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” de pe Pro TV.

VEZI ȘI: „GEORGE BURCEA ȘI-A SPERIAT FANII CHIAR ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI. POSTAREA CARE DĂ MULTE DE ÎNȚELES: „CU MÂINILE TALE PĂTATE DE DURERE