George Burcea a atacat-o dur pe Andreea Bălan în ziua de Paște! Dovezile publicate despre cântăreață nu mai au nevoie de niciun comentariu

Publicat: 19/04/2020 | 23:37

George Burcea i-a declarat război fostei soții și a atacat-o dur chiar în ziua de Paște! Fără să stea prea mult pe gânduri, actorul a făcut declarații furioase la adresa Andreei Bălan și, totodată, a publicat câteva dovezi, care nu mai au nevoie de niciun comentariu. Cântăreața a luat foc după ce a văzut imaginile postate de fostul partener de viață și a scris un mesaj tulburător.

Citește și: De necrezut! Ce i-a propus George Burcea la despărțire Andreei Bălan! Artista a rămas șocată

George Burcea, replici acide la adresa Andreei Bălan în ziua de Paște

În această seară sfântă, George Burcea a descoperit că nu mai are acces la contul oficial de Instagram al Ellei, fiica lui cea mare din mariajul cu Andreea Bălan. Nervii săi au fost întinși la maximum și… înainte de miezul nopții a răbufnit în public. El a făcut publice trei imagini pe care a scris tot atâtea mesaje, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

“Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?” este primul mesaj transmis de fostul partener de viață al îndrăgitei cântărețe. Ulterior, el a notat următoarea mărturisire: “Când c#$%*& fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravooo”.

Află și: Autoizolarea, dificilă pentru George Burcea. Dovada că separarea de Andreea Bălan îi provoacă suferință

Într-o altă postare făcută pe Instagram Stories, actorul a scris tpe un ton tranșant: “Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”.

Andreea Bălan a răbufnit în miez de noapte la adresa lui George Burcea

În jurul orei 00:30, Andreea Bălan i-a transmis un mesaj public lui George Burcea, care a făcut-o cu ou și cu oțet, fiind nemulțumit de decizia ei de a-l bloca pe pagina de Instagram a Ellei. Artista a așternut cuvinte cutremurătoare… “Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai hshare și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă” este postarea vedetei, pe care o puteți observa și în imaginea de mai jos.

Andreea Bălan a explodat după ce George Burcea a criticat-o în ziua de Paște © Instagram Stories
Andreea Bălan a explodat după ce George Burcea a criticat-o în ziua de Paște © Instagram Stories

Nu rata: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, prezis de Carmen Harra încă din 2016: “Peste doi ani va apărea altcineva care…”

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea în noua ei melodie! Ce mesaj subliminal apare în clipul piesei “Inimă de fier”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Citește și...