George Buhnici, după ce și-a parcat Tesla pe trecerea de pietoni: ”Îmi cer scuze. Dar nu contează”

Publicat: 22/12/2019 | 10:11

Graba strică treaba sau, în cazul lui George Buhnici, imaginea. Fericit posesor de Tesla, Buhnici a reușit să agite apele în mediul online după ce a parcat, lipsit de… remușcări, chiar pe trecerea de pietoni. Cum există, de fiecare dată, o explicație – fie ea și puerilă -, Buhnici și-a argumentat demersul auto reprobabil prin faptul că se grăbea, motivat fiind de mâncarea pe care trebuia să o ridice.

Bineînțeles, internauții l-au făcut ”praf și pulbere” pe Buhnici, taxând atitudinea ostentativă a acestuia. „George Buhnici, lasă-ne o adresă la care îţi putem trimite nişte baterii alcaline. pentru bun-simţ, nu pentru tesla. #cavaleria”, l-au admonestat cei care administrează pagina „Ai parcat ca un bou”.

George Buhnici a avut o ”explicație” la purtător cum se spune, chiar dacă totul se reduce la o scuză lamentabilă. „Ridicam mâncare pentru mai mulţi. Dar nu contează”, a spus Buhnici. În astfel de condiții, oricine poate spune că are dreptul să parcheze oriunde, fiindcă scopul scuză mijloacele, iar problemele personale primează în fața legislației auto.

„De Buhnici se poate intra pe acea strada, dar de masina „Renault Scenic negru” care blocheaza si mai rau strada? Ala e parcat regulamentar pentru ca nu are Tesla”, a scris un internaut.

A lucrat 15 ani la Pro TV

George Buhnici a lucrat timp de 15 ani la Pro TV, după ce a plecat de la Antena 1, acolo unde realiza investigații jurnalistice cu camera ascunsă. Inițial, jurnalistul a fost reporter la Știrile Pro TV. La scurt timp de la venirea în Pro TV, ajunge în atenția publică în urma unui incident în Bulgaria, în timpul unei documentări. Plecat să facă un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, este reținut de bulgari. Timp de trei săptămâni, a fost ținut în Bulgaria, pentru anchetă, dar a avut câștig de cauză.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul “iLikeIT”, focusat pe tehnologie. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10:00 la 10:30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Știrile Pro TV de dimineață.