Generalul Constantin Lucescu, avocatul soților Ceaușescu, a murit! Bărbatul suferea de o boală incurabilă

Publicat: 25/04/2020 | 12:01

Generalul Constantin Lucescu, cel care a fost avocatul soților Ceaușescu în procesul din 25 decembrie, 1989, a încetat din viață. Bărbatul avea 80 de ani și a murit în locuința sa din Caracal.

CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI AVEA ÎN BUZUNARE NICOLAE CEAUȘESCU ÎN MOMENTUL ÎN CARE A FOST PRINS LA TÂRGOVIȘTE

Potrivit mediafax.ro, Constantin Lucescu suferea de o formă gravă de cancer, de mai mulți ani. Sâmbătă dimineața a fost găsit fără suflare în propria locuință. Era îngrijit de o femeie, iar soția lui a murit în urmă cu câțiva ani.

CORONAVIRUS. Bilanțul deceselor din România urcă vertiginos. O femeie de 30 de ani din Mureș, printre victime

Ultimele cuvinte rostite de Nicolae Ceaușescu înainte să moară

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați în data de 25 decembrie 1989. Cei doi soți s-au împotrivit până în ultima clipă deciziei, însă soarta lor nu se mai putea schimba. Atunci când a văzut că totul este bătut în cuie, femeia a avut o ultimă dorință, să fie executată alături cu bărbatul ei.

Împreună am luptat, să murim împreună!”, a spus aceasta.

NU RATA: FOTO! CUM ARĂTA SOACRA LUI NICOLAE CEAUȘESCU. FEMEIA L-A BLESTEMAT PE DICTATOR ÎN URMĂ CU MAI BINE DE 40 DE ANI

În ceea ce îl privește pe Nicole Ceaușescu, el nu a fost la fel de vocal precum soția sa. În drumul spre locul de execuție acesta a spus doar: “Puteam fi împușcați fără mascarada asta!”, după care a început să fredoneze imnul socialist.