Gemeni de 5 ani, obligați să se căsătorească! Care este ciudatul motiv

Publicat: 06/03/2021 | 20:05

Doi cemeni de cinci ani au fost obligați să se căsătorească, iar explicația pe care părinții au dat-o a fost ciudată. Totul s-a întâmplat pe 4 martie, în Thailanda.

Totul s-a întâmplat pentru că părinții lor au considerat că aceștia au alcătuit un cuplu într-o viață anterioară. Băiatul și sora lui s-au căsătorit joi, 4 martie, în casa lor din Nakhon Si Thammarat, Thailanda. Părinții celor doi, care urmează învățături budiste, susțin că gemenii de sex diferit se nasc datorită unei conexiuni anterioare dintr-o viață precedentă, potrivit DailyStar. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAȘ LA SÂNGEORZ-BĂI CU UN DEPUTAT ȘI UN PRIMAR, ÎN RESTAURANT! S-A ZGUDUIT MASA ȘI S-AU SPART PAHARELE)

Gemeni de 5 ani, obligați să se căsătorească! Care este ciudatul motiv

Cei doi părinți, de 31, respectiv, 30 de ani, au spus că dacă gemenii nu sunt căsătoriți cu prima ocazie, viața lor va fi bântuită de ghinion. Și totul din cauza relației pe care au avut-o în viața anterioară. Așa că un călugăr budist a oficializat întreaga ceremonie, iar invitații au oferit și cadouri ”cuplului”, potrivit tradiției. ”Credem că dacă acești copii s-au născut cu gen diferit, trebuie să fie căsătoriți sau altfel unul dintre ei se va îmbolnăvi mai târziu în viața lui. Facem acest lucru doar pentru a ne asigura de faptul că cei doi sunt în siguranță. Nu vrem să fie bolnavi și nu este nimic de pierdut dacă urmăm această credință”, a spus tatăl lor. (NU RATA: S-A URCAT BEATĂ LA VOLAN ȘI A FĂCUT PRAF MAȘINA IUBITULUI! FEMEIA ERA SUPĂRATĂ CĂ FIUL ȘI FOSTUL SOȚ AU AJUNS ÎN AREST DUPĂ UN SCANDAL CU CLANUL CORDUNEANU)

”Mă simt atât de norocoasă că am gemeni, dar mă îngrijorează faptul că asta urmează după ceva din viețile lor anterioare. Credința noastră este că ar trebui să fie căsătoriți pentru a anula acea karma”, a spus și mama lor.