Gelozie extremă! O femeie înșelată a răpit-o pe amanta soțului și bătut-o

Publicat: 08/05/2021 | 16:35

Un triunghi amoros a explodat în Dej. O femeie a aflat că a este înșelată și a decis să își facă sigură dreptate. I-a luat urma amantei soțului său, a răpit-o și a bătut-o. Femeia a avut doi complici.

Totul s-a petrecut în data de 26 aprilie, atunci când soțul femeii înșelate și amanta lui și-au dat întâlnire la un hotel din Dej. De escapada amoroasă a aflat și soția, care împreună cu un alt bărbat, cumnatul ei, au mers la același hotel.

Cei doi amorezi au auzit scandalul pe care soția înșelată îl făcea în parcare așa că au încercat să se facă nevăzuți și să nu fie prinși împreună. Bărbatul a părăsit hotelul pe ușa din spate, însă amanta acestuia a ieșit pe ușa principală și a dat nas în nas cu soția. (CITEȘTE ȘI: SCRISOAREA UIMITOARE A UNEI SOȚII PENTRU AMANTA BĂRBATULUI EI „BRAVO! L-AI CUCERIT”)

Astfel, soția furioasă a lovit-o pe femeie și cu ajutorul cumnatului ei au băgat-o cu forța într-un autoturism. Cei doi au dus-o pe amantă într-o localitate de pe drumul dintre Dej și Cluj-Napoca, iar pe tot parcursul cursei femeia a fost agresată și amenințată cu moartea.

A fost abandonată la marginea unei localități

Mai mult, cei doi au dus-o pe femeie și la locul de muncă al surorii bărbatului ce a călcat strâmb, iar aceasta i-a aplicat la rândul ei o corecție amantei. După toate aceste lucruri femeia a fost abandonată la marginea unei localități. (VEZI ȘI: UN ANGAJAT AL MINISTERULUI DE INTERNE DIN MAREA BRITANIE ȘI-A DROGAT AMANTA PENTRU A AVORTA)

Amanta bărbatului nu a lăsat lucrurile așa, iar în data de 4 mai a depus o plângere la poliție. Astfel, soția înșelată, fratele acesteia și soția lui s-au ales cu dosare penale pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și amenințări, potrivit Dejeanul.

„Față de aceștia, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, informează IPJ Cluj.

Sora bărbatului, care doar a agresat-o pe amanta fratelui său, este cercetată în stare de libertate pentru loviri și alte violențe.

 

Sursa foto: captură video Youtube