Gelozia nu are limite! Doi bărbați s-au șicanat cu mașinile în trafic, pentru o femeie

Publicat: 07/05/2020 | 16:23

Gelozia face ravagii la Galați. Doi bărbați s-au șicanat în trafic pentru o femeie. Ambii au rămas cu dosare penale și cu autoturismele parțial distruse după acest episod neplăcut.

Totul a început în 22 aprilie, când o femeie de 44 de ani a sunat la poliție și a reclamat că un bărbat de 51 de ani o hărțuiește. Femeia le-a spus agenților că îl cunoaște, dar că nu vrea să aibă nicio relație cu el. După câteva zile, aceasta a obținut în instanță un ordin de protecție pentru 40 de zile.

CITEȘTE ȘI: SANCȚIUNE. Conturile Jandarmeriei București au fost BLOCATE de un executor, după

La doar o zi, victima hărțuirilor, care lucrează la o bancă în oraș, s-a trezit cu agresorul la serviciu. Ca să scape de el, femeia și-a sunat un prieten care s-a oferit să o ducă acasă cu mașina. Pe drum, cei doi au fost urmăriți în trafic de bărbatul de 51 de ani care într-un moment de furie necontrolată a început să le lovească mașina.

”Ia uite, frate, ce-mi face la mașină! Vrea să imi facă belea. Să mă lege. Să îmi fiți martori. Uite ce face. Băi, lasă mașina!”, spune șoferul care filmează incidentul.

CITEȘTE ȘI: DIPLOMAȚIE. Uniunea Europeană, despre tensiunile dintre Statele Unite şi China

Șoferul din mașina lovită a coborât la celalalt conducător auto și i-a forțat portierele. Mai mulți martori s-au adunat la locul incidentului și au chemat poliția. Până la sosirea autorităților competente, bărbatul de 51 de ani a lovit în mod repetat mașina în care se aflau femeia și prietenul ei.

Scandalul s-a încheiat abia la sosirea polițiștilor, iar cei doi șoferi de 37, respectiv 51 de ani s-au ales cu dosare penale: pentru lovire și alte violențe, dar și distrugere.