Gelozia, bat-o vina! Cum a reacționat Florin Salam când Roxana Dobre a început să danseze lasciv în fața tuturor la ziua ei de naștere. VIDEO

Publicat: 04/06/2020 | 21:59

Ieri, 3 iunie, Roxana Dobre, viitoarea soție a lui Florin Salam, a împlinit 33 de ani. Regele manelelor i-a organizat frumoasei sale o iubite o petrecere de pomină, cu o mulțime de invitați, într-o grădină de lux pe marginea lacului.

Roxana Dobre a invitat la petrecerea de ziua ei zeci de invitați, prieteni apropiați ai familiei sale.  Aceasta a fost răsfățată cu o mulțime de cadouri și buchete de flori.

CITEȘTE ȘI: Dragostea plutește în aer pentru Flick Domnul Rimă și Miss Planet! ”Este majoră?” Ce a răspuns omul de radio la comentariile fanilor

La un moment dat, când atmosfera s-a încins, mama a trei dintre cei cinci copii ai manelistului a vrut să-și dea sacoul jos în timp ce dansa provocator pe un pat, în mijlocul tuturor invitaților.

Florin Salam, aflat în fața Roxanei, a avut o reacție rapidă și surprinzătoare atunci când sexoasa brunetă a început să-și dea frâu liber trăirilor. Regele manelelor i-a  tras protectiv sacoul, semn că nu-și dorește deloc ca viitoarea lui soție să se afișeze provocator în fața altora. Momentul a fost destul de savuros, iar toți prietenii au râs copios de gestul manelistului.

CITEȘTE ȘI: Lovitură dură pentru Acces Direct! Vulpița a anunțat că își dorește să participe la o altă emisiune. Ce planuri are soția lui Viorel

@florinstoian61♬ sunet original – florinstoian61

Florin Salam, romantic incurabil

Florin Salam nu se sfiește să-și arate dragostea pentru femeia care i-a dăruit trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, în ciuda faptului că relația lor amoroasă nu a fost presărată numai cu lapte și miere.

Interpretul de muzică de petrecere se poate declara un romantic incurabil dacă este să ne luăm după declarațiile pe care i le face Roxanei Dobre în mediul online în care-și arată dragostea pentru partenera sa.

CITEȘTE ȘI: Surpriza emoționantă pe care i-a făcut-o Maia lui Teo Trandafir, de ziua de naștere: “Prietena și mama mea…”

Faimosul artist îi face adesea urări speciale încărcate de iubire, frumoasa brunetă putându-se declara o femeie norocoasă din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, Florin Salam nu se dă în lături de a posta imagini cu soția sa care arată impecabil după 3 sarcini.