Geanina Lungu a anunțat sexul bebelușului: “Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această binecuvântare”. A ales pentru copil numele unui sfânt care a trăit în România

Publicat: 14/06/2021 | 18:48

Geanina Lungu a anunțat, în sfârșit, sexul bebelușului pe care îl va cunoaște peste două luni! Ea și soțul său au ales pentru copil numele unui sfânt care a trăit în România. Cei doi sunt nerăbdători să își strângă pentru prima dată la piept copilașul.

Geanina Lungu a anunțat sexul bebelușului

Potrivit declarațiilor prezentatoarei, bebele care îi crește în pântece este băiat și va purta numele Zian, așa cum se numea Arsenie Boca în tinerețe, înainte să devină una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei.

“Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această binecuvantare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el.

În două luni, îmi voi ţine în brate puiul mult așteptat. Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine. A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăieşte o femeie”, a declarat vedeta pentru romaniatv.net.

În weekend, Geanina Lungu și soțul ei au organizat un party la care au participat prietenii și în cadrul căruia a fost anunțat sexul bebelușului. În galeria foto a articolului găsiți imagini de la momentul emoționant în vare viitoarea mămică a spart balonul negru pe care era imprimat cu alb: “Boy or Girl? (n.r.: Băiat sau Fată?)”.

Geanina Lungu a anunțat sarcina de Ziua Femeii

Îndrăgita prezentatoare de știri a împărtășit minunea pe care o poartă în pântece într-o zi specială: 8 martie – Ziua Internațională a femeii. Geanina Lungu a postat fotografia realizată la începutul primăverii pe litoralul românesc în care ține o ecografie în mâna stângă și a așternut la descriere câteva gânduri copleșitoare.

“MAMA! Cel mai prețios cuvant! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie. În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire. Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață.

Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune!❤ #8martie #18weeks #momtobe” este mesajul scris de vedetă când a anunțat sarcina pe Facebook și Instagram.

Sursa foto: Facebook / @Geanina Lungu