Geanina Ilieș, gata de treabă! Când începe sezonul 3 al show-ului “Gospodar fără pereche”. “Nu a fost ușor, dar…”

Publicat: 06/02/2020 | 20:29

Geanina Ilieș, una dintre fostele prezentatoare ale Observatorului de la Antena 1, va prezenta cel de-al treilea sezon al emisiunii “Gospodar fără pereche”, după ce Anamaria Prodan a hotărât să părăsească show-ul de televiziune.

(VEZI AICI: CUM A REACȚIONAT ANAMARIA PRODAN DUPĂ CE A DAT NAS ÎN NAS CU GEANINA ILIEȘ, CEA CARE I-A LUAT LOCUL LA CÂRMA EMISIUNII GOSPODAR FĂRĂ PERECHE DE LA PRO TV)

Show-ul „Gospodar fără pereche” revine joi, 20 februarie, la PRO TV. Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniță, Laurențiu Opriș, Radu Stan, Tudor Bogdan și Vasile Grușea se vor întâlni prima dată cu fetele care se vor duela să le câștige iubirea.

Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie”, a scris Geanina Ilieș pe rețelele de socializare.

(NU RATA: PRO TV DĂ LOVITURA DIN NOU! FOȘTI CONCURENȚI DE LA FERMĂ, ÎNTR-O NOUĂ EMISIUNE CARE VA APĂREA ÎN CURÂND)

Câți bani va încasa Geanina Ilieș ca gazdă a show-ului

Geanina Ilieș va fi remunerată cu 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon. Anamaria Prodan încasa cu 5.000 de euro mai mult.

După ce a anunțat că nu va mai prezenta și sezonul 3 al emisiunii, Anamaria Prodan a avut și un sfat pentru înlocuitoarea sa, Geanina Ișieș. “Să-i facă să se simtă bine, să fie în largul lor, asta e cel mai important!”, a spus Anamaria Prodan.