Geanina Ilieș este pregătită să devină mama pentru a doua oară! „Încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”

Publicat: 19/04/2020 | 20:29

Geanina Ilieș este o femei împlinită. Duce o viață perfectă alături de fiul său Patrick și iubitul ei. Chiar dacă totul pare că merge extraordinar pentru prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, aceasta își mai dorește încă un copil.

Vedeta a mărturisit că Patrick este cel mai bun lucru ce i s-a întâmplat și că din acest motiv își mai dorește încă un copil. Geanina este sigură că acest lucru se va întâmpla cândva, la momentul potrivit. (CITEȘTE ȘI: “GOSPODAR FĂRĂ PERECHE”, LIDER DE AUDIENȚE CU GEANINA ILIEȘ CA PREZENTATOARE. A FĂCUT-O UITATĂ, CLAR, PE ANAMARIA PRODAN)

„Am fost și voi fi pregătită oricând pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții.

Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.

Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, a declarat Geanina Ilieș pentru Click.

Cum a petrecut vedeta Sărbătorile Pascale

Paștele a fost diferit anul acesta pentru vedeta de la PRO Tv. Aceasta era obișnuită să petreacă  sărbătoare Învierii  în sânul familiei, alături de părinții ei. Însă anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus, Geanina a ales să nu îi viziteze, pentru a îi proteja. (VEZI ȘI: PEPE, AMENDAT DUPĂ CE A MERS SĂ IA LUMINA SFÂNTĂ DE LA BISERICĂ! SCENE DE-A RÂSU’-PLÂNSU’ ÎNTRE CÂNTĂREȚ ȘI POLIȚISTUL CARE I-A SCRIS PROCESUL-VERBAL)

„Noi, în fiecare an, petreceam Paștele la părinții mei acasă. Din păcate, în acest an, nu am mai putut fi împreună, toată familia. Anul acesta am rămas fiecare la casa lui, ne vom vedea și auzi la telefon și vom ciocni de la distanță ouăle roșii. Este o perioadă cu care mulți dintre noi nu ne-am mai confruntat, o perioadă peste care vom trece, cu siguranță. Trebuie să respectăm aceste norme de distanțare socială pentru binele nostru și al tuturor oamenilor din jurul nostru”, a mai declarat Geanina Ilieș.