Geanina din Las Fierbinți a recunoscut adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, la filmările serialului de la Pro TV

Publicat: 26/02/2020 | 09:49

Serialul Las Fierbinți a reușit tot timpul să stârnească hohote de râs în rândul telespectatorilor care nu se dezlipesc de micul ecran, atunci când acesta începe. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce sacrificii fac actorii, pentru a da randament tot timpul și pentru ași duce rolurile la bun sfârșit. Anca Dumitra, celebra Geanina din Las Fierbinți a oferit detalii interesante despre modul în care decurg filmările, dar și despre cât de greu i-a fost să intre în pielea personajului său. 

Pentru că a devenit un trend pe Instagram sesiunile de întrebări din partea fanilor, și Anca Dumitra a lansat o astfel de provocare pentru cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Printre multe alte curiozități, celebra Geanina din Las Fierbinți a fost întrebată cum anume reușește să interpreteze personajul său și să fie tot timpul la nivelul așteptărilor fanilor.

“Este ceea ce îmi doresc să fac, să bucur oamenii, fie că vorbim de telespectatori, fie de cei care vin la teatru. Personajele s-au dezvoltat pe parcurs, cu fiecare scenariu în parte și cu fiecare sezon nou filmat. S-a conturat în timp acest personaj. Cât de greu sau cât de ușor, nu știu, s-a instalat pe nesimțite. Ca să zic așa, inocența ei, voioșia ei (n.r. personajul Gianinei)” a spus vedeta din Las Fierbinți, pe Instagramul său.