Geanina de la „Insula Iubirii” a născut. Prima fotografie cu bebelușul ei și al lui Costas

Publicat: 14/01/2020 | 15:46

Geanina de la „Insula Iubirii” sau „Gecuța”, așa cum o alintă Costas a adusa pe lume primul său copil! Bruneta este în culmea fericirii și nu a ezitat nicio secundă să-și împărtășească bucuria cu fanii de pe rețelele de socializare.

Deși a avut parte de o relație cu multe suișuri și coborâșuri alături de Costas, acum, Geanina este cea mai fericită! Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu scurt timp și a făcut publică și prima fotografie cu băiețelul ei. Costas, deși cunoscut de urmăritorii lui ca fiind un bărbat destul de dur și fără sentimente, așa cum a arătat la „Insula Iubirii”, s-a cumințit și și-a exprimat și el sentimentele, pe Instagram, după ce a postat și el o fotografie cu băiețelul său și al Geaninei, alături de mesajul „Tot ce iubesc eu”.

Geanina și-a ascuns sarcina 7 luni

Geanina, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” și-a ținut sarcina ascunsă, iar momentul în care a dezvăluit că va deveni mămică nu a fost unul ales la întâmplare. Geanina și-a expus burtica de gravidă fix în ziua în care s-a cununat civil cu iubitul ei, Costas. Până atunci, nimeni nu a știut că aceasta este însărcinată, căci pe rețelele de socializare posta tot timpul fotografii cât mai vechi sau în care nu i se vedea silueta.