Gata, s-au împăcat! Bogdan și Hannelore de la “Insula Iubirii”, din nou împreună. FOTO

Publicat: 16/02/2020 | 12:33

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au avut o relație cu năbădăi, după ce au participat la “Insula iubirii“. S-au căsătorit, iar la scurt timp, au divorțat. În ultima perioadă au tot existat zvonuri despre o posibilă împăcare între cei doi. Noutatea este că formează, din nou, un cuplu. La aproape un an după ce s-au separat.

Hannelore și Bogdan au petrecut împreună Revelionul, împreună cu mai mulți prieteni, semn clar că au trecut peste divergențele din trecut. Apoi, pe 14 februarie, de Sfântul Valentin, au fost împreună la munte. Amândoi au postat mai multe filmulețe la InstaStory, ocazie cu care au confirmat faptul că sunt din nou unul lângă celălalt.

Hannelore de la “Insula Iubirii”, creatoare de rochii de mireasă și patroana unei florării din Timișoara

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 și datorită trupului său de zeiță, sculptat în sala de antrenamente a școlii de dans pe care o deține în Timișoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii prezentată de Radu Vâlcan.

Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea” este mesajul scris de Hanne în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Acestea nu sunt singurele surse de venit ale focoasei blonde. În Timișoara, are o agenţie de animatoare pentru copii şi deţine o florărie, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente. În plus, pe agenda ei se regăsesc și evenimente private la care dansează, unde câștigă sume frumuşele de bani.