Gata, au dat-o pe față! Andreea Bălan a primit un mesaj surprinzător din partea lui Tiberiu Argint, după ce a zis că-l așteaptă pe Moș Crăciun

Publicat: 25/12/2020 | 10:30

După o bună perioadă de timp în care nu s-au afișat în spațiul online, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au dat-o pe față, chiar de Crăciun! Cei doi amorezi le-au demonstrat tuturor că formează un cuplu, în mod asumat acum, iar fanii artistei au fost în extaz.

Andreea Bălan a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, însă nu doar imaginea cu artista i-a surprins pe internauți. Legându-se de descrierea vedetei, Tiberiu Argint i-a lăsat acesteia un comentariu extrem de haios, iar replica Andreei Bălan a venit imediat.

„Mosule ????????, te astept.
Vino doar cu sanatate multa si iubire ❤️✨
Craciun fericit si Sarbatori fericite tuturor!
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti! ????????‍????‍????????????????????????” a scris Andreea Bălan, în dreptul imaginii cu ea, lângă brad.

Răspunsul lui Tiberiu Argint nu a întârziat să apară.

„Eu vin dar nu mă mai face moș ????????????” i-a scris iubitul Andreei Bălan, artistei. „@arginttiberiu Mosule ce tanar esti ????????” a mai completat Andreea Bălan.

„Sunt, în sfârșit, liniștită”

Vedeta a mărturisit, recent, că în prezent se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. De asemenea, relația cu Tiberiu Argint merge ca pe roate și îi aduce liniștea la care tânjea de multă vreme.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.