„Gata! Am dat inelul!” Anunțul făcut de Dani Oțil în urmă cu puțin timp

Publicat: 13/12/2019 | 13:15

Dani Oțil a făcut o mare surpriză vizitatorilor paginii sale de socializare, anunțând că… a oferit inelul. Fiind vorba despre un inel de logodnă, toată lumea s-a așteptat ca Dani Oțil să mărturisească, public, că s-a decis să fie ”om la casa lui” și a spus ”adio” burlăciei.

Numai că vedeta a lămurit misterul foarte repede. Un ”confrate” a fost cel care a primit inelul ”cu blue diamond” – diamant albastru -, iar viitoarea soție se va bucura, firește, din toată inima. Inelul, a precizat Dani Oțil, valorează ”un pic peste 1000 Euro” și, pentru ca totul să fie cât mai frumos, se potrivește cu ochii viitoarei soții.

”Gata! Am dat inelul… Am ajutat un confrate… Să nu mănânce pufuleți până îl achită. (…) Va face o fată fericită.
Inelul (…) e cu blue diamond… Costă un pic peste 1000 Euro și se potrivește cu ochii viitoarei soții ????????”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de socializare.

Spuneam că poate te vedem la casa ta”

Mesajul lui Dani Oțil a dat naștere unor replici spumoase ale internauților și internautelor, cu atât mai mult cu cât mulți așteaptă să îl vadă ”la casa lui”.

”Hai mă, mă lașiiiiiiii.Am crezut că te vedem și pe tine (noi babele, că deh, te știm noi de mici), spuneam că poate te vedem la casa ta și că TU ai dat inelul fericitei, viitoarei.Offfff…????????????”, ”E minunat inelul,iar peste ceva ani, ea va avea motiv de reproș „Nu ai fost în stare să îmi cumperi un inel, mi l.a dăruit Dani”????????????????????????”, ”Sa facem si noi cheta pentru tine? sa nu mananci eugenii?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de vizitatorii paginii de socializare a lui Dani Oțil.

Dani Oţil și dorința de a deveni tătic

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie și copil, iar prezentatorul TV a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tătic. Relația fierbinte până la incandescență dintre Dani Oțil și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu a rămas, multă vreme, ferită de privirile curioșilor. Timpul a trecut, iar cei doi par, în continuare, mai fericiți ca niciodată. Firește, nu se mai ascund de nimeni, cu atât mai mult acum, când iubirea pasională dintre ei nu mai constituie un mare secret monden.

”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru unica.ro.