Gașca de la Asia Express a ”comis-o” la ziua Adei! Filmări necenzurate de la party-ul stropit cu alcool

Publicat: 09/03/2020 | 23:43

Au dansat în noapte pe trotuar și au petrecut în mare stil până-n zorii zilei. Gașca de la ”Asia Express” a ”comis-o” la ziua Adei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmări necenzurate de la party-ul stropit cu alcool.(CITEȘTE ȘI: MAMA BIANCĂI ȘI-A DENUNȚAT GINERELE LA POLIȚIE: ”ESTE AGRESIV CU FIICA MEA! A FĂCUT SCANDAL ÎN CASĂ PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA…”)

Adda a împlinit 28 de ani și așa cum era de așteptat vedeta a petrecut într-un mare stil. Cătălin Rizea, soțul cântăreței, împreună cu câțiva prieteni i-au pregătit acesteia o mega-surpriză. Au organizat un chef monstru într-un renumit local din centrul Capitalei, Ganesha Caffe, acolo unde i-a întâlnit și CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA: BREAKING NEWS. CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI DE 11 MIL. € DE LA LOTO, JEFUIT DE UN APROPIAT! HOȚUL I-A INTRAT ÎN CASĂ ȘI…)

Adda a petrecut cu colegii de la Asia Expres la Ganesha Caffe

Într-o atmosferă excepțională, Adda a petrecut până aproape de zorii zilei alături de persoanele dragi. De la mega-party-ul, ce a fost stropit din plin cu alcool, n-au lipsit nici colegii de la ”Asia Express”. Pe lângă vedetele show-ului de la Antenă au participat și oameni din echipa de producție a emisiunii, cameramani, reporteri, dar chiar și Mona Segal, realizatoarea show-ului.  Alina Ceușan și soțul ei, Speak și Ștefania, Oase, Răzavan și Irina Fodor, dar și Mario Fresh s-au numărat printre invitații de seamă ai cântăreței.  Seara a fost una magică, iar toată lumea s-a distrat de minune. Adda a intreținut atmosfera cu un scurt recital, iar audiența a fost în delir.(NU RATA: FOSTA SOACRĂ A BIANCĂI RUS I-A SCRIS ACTUALULUI IUBIT AL VEDETEI: ”STAȚI DEPARTE DE ACEASTĂ FATĂ! ESTE MINCINOASĂ ȘI…”)

Adda, super-party de ziua ei

Sărutări pătimașe

Cu toate că a fost înconjurată de prieteni și a fost nevoită să socializeze cu fiecare invitat, Adda nu și-a neglijat partenerul de viață. La un moment dat, cei doi au arătat tuturor cât de mult se iubesc. Au profitat de un moment de respiro și au dat frâu liber sentimentelor. Adda și Cătălin Rizea s-au sărutat pătimaș și s-au îmbrățișat tandru chiar în fața localului Ganesha Caffe.(NU RATA: FIUL NELEGITIM AL LUI VALI VIJELIE S-AR PUTEA ÎNTOARCE ÎN ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT DE POLIȚIE ÎN TIMP CE…)

Adda și Cătălin Rizea s-au sărutat pătimaș

Au dansat în noapte pe trotuar

Gașca de la Asia Express a fost pusă pe distracție. Cum atmosfera a fost de-a dreptul incendiară, la un moment dat nu s-a mai ținut cont de nimic. Pesemne că localul a fost prea mic pentru o distracție așa mare, invitații cântăreței s-au destrăbălat în fața clubului. Petrecăreții au dansat frenetic chiar pe trotuarul din față.(NU RATA: ”DIVA” A LOVIT ÎN DIRECT BENTLEY-UL DE 300.000 €! + DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE DUPĂ CARAMBOL: ”AM VĂZUT NEGRU ÎN FAȚA OCHILOR!”)

Gașca de la Asia Express a dansat în noapte pe trotuar

Și-a înjurat soțul în ”Asia Expres”

După ce au văzut episodul din cadrul emisiunii ”Asia Express”, fanii au pus-o la zid pe Adda. Aceștia au criticat-o dur pentru atitudinea pe care a avut-o față de soțul ei.  Cântăreața a avut o criză de nervi chiar în fața camerelor și l-a jignit pe partenerul ei de viață fără nicio reținere. Artista și-a dat seama că a greșit și a vrut să-și scuze comportamentul neadecvat în fața fanilor, mărturisind că ”Asia Express” a fost o experiență extrem de grea.(NU RATA: CE MĂRTURISEA ACTORUL CU O LUNĂ ÎNAINTE SĂ ANUNȚE DIVORȚUL DE ANDREEA BĂLAN: ”SUNT UN TATĂ PERFECT! ÎMI IUBESC SOȚIA ȘI…”)

”Asia Express a fost cel mai greu drum pe care l-am parcurs vreodată şi mă bucur că am trecut prin această experienţă alături de jumătatea mea. A fost o călătorie plină de lecţii, călătorie pe care poţi să o simţi şi să o înţelegi doar dacă eşti acolo. Căsătoria nu e doar despre bine, este şi despre rău, greşeli, greutăţi, iubire şi iertare! Stop hating, start loving! Asia Express continuă! La fel şi iubirea noastră nebună!”, a scris artista pe Instagram.

Un fan de-al artistei, însă, nu a fost mulțumit de explicația Addei și a răbufnit: ”Ești exact opusul omului de la TV, din clipuri. Mahalagioaică, vorbeşti urât, extrem de urât. Pretenții de artist, dar caracter urât. Cătălin e un om bun, dar dacă vei continua aşa va pleca și să nu te întrebi de ce!”. 

S-a confruntat cu depresia postnatală

Adda este una dintre mămicile care s-a confruntat cu depresia postnatală. Îndrăgita cântăreață a vorbit deschis despre experiența care a lăsat și acum urme adânci. Depresia după naștere constituie o problemă cu care se confruntă un procent destul de îngrijorător de proaspete mămici.

„Auzisem de fenomenul des întâlnit al depresiei postnatale, însă nu m-am gândit inițial că voi trece prin asta. Ca orice om, te gândești că nu are cum să ți se întâmple ție. Cred că primele semne au apărut chiar după naștere doar că nu am vrut să trag niște concluzii pripite și am sperat să fie ceva de moment pe un fond de oboseală și consum emoțional foarte mare.”, a povestit Adda.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)