GALERIE FOTO. Cum arăta Laura Vass, la debutul în lumea manelelor. Cântăreața este acum de nerecunoscut!

Publicat: 19/02/2020 | 13:50

În urmă cu mai bine de 10 ani, pe piața muzicală din România își făceau apariția Laura Vass și Sorin Copilul de Aur, cuplul care avea să revoluționeze industria manelelor. Cei doi au lăsat multă vreme impresia că sunt împreună, căci în videoclipuri păreau extrem de îndrăgostiți unul față de celălalt. De atunci și până acum a trecut multă vreme, iar artista a cunoscut multe schimbări de atunci și până acum. 

În anul 2007, Laura Vass făcea furori alături de Copilul de Aur cu melodia „Nu vreau banii tăi”, al cărei videoclip a fost extrem de nonconformist. Cei doi au filmat pe plajă, în haine lejere, în jurul unui foc de tabără și piesa a avut atât de mult succes, încât și în ziua de astăzi se mai ascultă. Dacă nu îți mai aduci aminte cum arătas manelista la debutul în muzică, îți spunem noi!

Laura Vass se afișa în videoclipuri în ținute care mai de care mai nonconformiste și mai sexy, colorate, din piele mai ales și adaptate stilului din vremea respectivă. Părul îl purta blond, dar șuvițele de sub le vopsea tot timpul în șaten. De asemenea, Laura Vass purta mai tot timpul șepci, iar cele din piele erau preferatele ei. Încălțările erau și ele în ton cu ținutele cât mai colorate și mai excentrice, încât să iasă în evidență. Machiajul era și el unul strident, așa cum obișnuiau să poarte toate domnișoarele care se respectau.

Anii au trecut, iar Laura Vass s-a transformat complet. Manelista este șatenă în prezent, a scăpat de foarte multe kilograme în plus și se îmbracă extrem de sexy, pentru a-și pune formele în evidență. Un singur lucru a rămas neschimbat la Laura Vass: talentul său, cu ajutorul căruia reușește mereu să-și bucure fanii!