Galați: Un individ periculos care a tras cu pistolul în plină stradă și a împușcat un om, prins

Publicat: 06/12/2019 | 15:28

Un individ periculos, dat în urmărire națională și internațională după ce care a tras cu pistolul în plină stradă, la Galați, lângă o sală de jocuri de noroc, și a împușcat un om, a fost prins. Bărbatul se ascundea în mansarda unui imobil din Galați de peste un an.

Pe numele bărbatului de 37 de ani existau două mandate de executare a pedepsei. El era dat în urmărire pentru că anul trecut a comis mai multe infracțiuni. Printre altele, urmăritul a tras cu un pistol cu muniție letală asupra unui bărbat, provocându-i leziuni.

La data de 06 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați, au depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit național și internațional, pe numele căruia existau două mandate de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precum și un mandat de arestare preventivă, într-un dosar penal în care acesta este bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de omor calificat și a infracțiunilor de uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15/16.09.2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice”, a anunțat IPJ Galați.

În mansarda imobilului din Galați unde a fost depistat bărbatul polițiștii au găsit patru pistoale cu muniție letală, suma de 10.500 lei și o cantitate de substanță vegetală susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc.

Toate obiectele au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea punerii în executare a mandatelor emise de instanțele de judecată.

Anul trecut, bărbatul a tras cu pistolul în plină stradă, la Galați, lângă o sală de jocuri de noroc, și a împușcat un om.