Gafă mega-rușinoasă făcută de Andra Măruță în culisele Românii au Talent. Pro TV a difuzat imaginile din greșeală

Publicat: 08/03/2020 | 15:07

Andra Măruță este, fără echivoc, una dintre, dacă nu cea mai talentată cântăreață din industria noastră muzicală, dar și una dintre cele mai decente vedete din showbiz-ul românesc.

Există însă și cazuri în care, din grabă sau poate din încercarea de a face o glumă bună, soția lui Cătălin Maruță gafează. Iat atunci când o face, o face în stil de mare campioană!

Așa s-a întâmplat în timpul filmărilor la actualul sezon al show-ului Românii au Talent. Mai precis, în culise, unde, fascinată de numărul unui concurent, Andra a scos porumbelul pe gură. „Este un bărbat care nimerește toate găurile”, a spus ea, ulterior dându-și seama că limba română poate oferi surprize legate de anumite exprimări, iar totul se poate transforma într-o replică interpretabilă cu puternice accente erotice.

Cu toate că Andra Măruță i-a rugat insistent pe producători să nu difuzeze acest moment, cei de la Pro TV au uitat, probabil, și astfel se face că gafa „găurilor” a apărut pe post, spre rușinea evidentă a protagonistei.