Gafă la Survivor România. Fanii au făcut glume pe seama asta: ” Invazie de Ane, fata apare peste tot”

Publicat: 04/03/2021 | 16:09

 

Emisiunea Survivor România are foarte mulți fani, care sunt atenți la fiecare mișcare făcută de concurenți, dar și de echipa de montaj. Și abia așteaptă ca unii dintre ei să facă un picior greșit și să-i taxeze. Așa s-a întâmplat și în timp ce Ana Porgras a apărut în două momente diferite în același timp. Fanii imediat au taxat greșeala și au făcut glume pe această seamă. 

Emisiunea trecută, Ana Porgras a apărut în două momente diferite în același timp. Totul s-a petrecut la un consiliu pentru eliminare, când fosta gimnastă a apărut în timp ce vota, după care, în același timp, a apărut și lângă Cătălin Moroșanu. Eroarea de montaj a fost una vizibilă pentru că Ana Porgras nu avea cum să fie în două locuri diferite în același timp.

A zis că mai are o soră geamănă. O greșeală colosală. Bravo echipa de la montaj‘, „Invazie de Ane, fata se înmulțește și apare peste tot‘, sunt două dintre comentariile internauților, potrivit fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI ALBERT OPREA, ÎNDRĂGOSTIT DE UNA DINTRE COLEGE: “ESTE FATA PERFECTĂ”. CINE ESTE BLONDA ALĂTURI DE CARE A FOST FILMAT ÎN TANDREȚURI | VIDEO

Trucurile la care apelează concurenții

Concurenții de la Survivor sunt supravegheați în permanență și aproape orice mișcare din tabere este monitorizată.  Simona Hapciuc a dezvăluit un truc la care apelează concurenții pentru a se ascunde de camerele de filmat. Aceștia merg în apă ori de câte ori vor să-și facă strategiile sau să poarte unele discuții care știu sigur că nu vor fi înregistrate.

VEZI ȘI MAJDA, DEZAMĂGITĂ DE JADOR PENTRU CĂ A PROPUS-O SPRE ELIMINARE! CE A DECLARAT VEDETA LA IEȘIREA DIN COMPETIȚIE