Gafă incredibilă! Cum a aflat o femeie că este înșelată. Detaliul care i-a scăpat bărbatului

Publicat: 10/05/2021 | 17:13

O tânără i-a uimit pe internauți cu povestea sa. Acesta le-a dezvăluit felul incredibil în care a aflat că iubitul său o înșeală. O mică greșeală de a bărbatului l-a dat de gol.

Serena Kerrigan le-a povestit internauților că avea o relație frumoasă până în momentul în care iubitul ei a plecat pentru câteva zile. Acesta i-a trimis o fotografie din camera de hotel și i-a spus că îi este foarte dor de ea. Inițial tânăra a fost cucerită de gest, iar mai apoi a fost șocată. (CITEȘTE ȘI: GELOZIE EXTREMĂ! O FEMEIE ÎNȘELATĂ A RĂPIT-O PE AMANTA SOȚULUI ȘI BĂTUT-O)

Tânăra a observat că fotografia are opțiune de live a imaginii așa că nu a ezitat și a făcut click. Acela a fost momentul în care întreaga sa lume s-a prăbușit. De îndată ce a redat versiunea live a imaginii, a putea vedea o femeie aruncându-se în pat.

Tânăra a încărcat fotografia pe TikTok și le-a prezentat tuturor ce s-a întâmplat. În descrierea clipului a adăugat comentariul:  „Când bărbatul cu care te întâlnești spune că îi este dor de tine, dar apoi dai clic pe fotografia live.

Internauții au fost șocați de întâmplarea prin care tânăra a trecut și mulți dintre ei au mărturisit că au trecut prin situații similare, iar telefonul i-a ajutat de să descopere că au fost înșelați.