Gafa imensă făcută de un profesor universitar! În timpul unui curs online a mers la toaleta fără să își dea seama ca este văzut de toată lumea

Publicat: 07/05/2020 | 20:18

Imaginile din timpul unui curs online ținut de un profesor universitar de la o facultate din București, au devenit virale în mediul online. Profesorul a mers la toaletă în timp ce ține o conferință cu peste 80 de studenți, însă a omis un mic detaliu, camera care înregistra.

Epidemia de coronavirus a închis universitățile, iar cursurile s-au mutat în mediul online. Așa că atât profesorii, cât și studenții au trebuit să se adapteze la noile practici. Chiar dacă această metodă este una extrem de eficientă, se pare că pune probleme multora. (CITEȘTE ȘI: CIPRIAN MARICA DĂ LOVITURA PE PIAȚA IMOBILIARELOR! ASOCIATUL LUI ÎN PROIECTUL DE 9 MILIOANE DE EURO ESTE UN BĂRBAT CELEBRU DIN FOTBAL)

În mediul online au apărut tot felul de imagini surprinse în cadrul acestor conferințe video. Oamenii uită sau nu realizează că transmisia video este pornit și se comportă ca și cum ceilalți nu îi pot vedea. Asta a pățit și un profesor universitar din București, care a mers la toaletă chiar în timpul unei prelegeri online pe care o susținea. (VEZI ȘI: GRASU XXL ȘI LAURA ANDREȘAN AU O FAMILIE ÎMPLINITĂ! CUM S-A TRANSFORMAT PROFA DE AMOR ÎN MAMA PERFECTĂ)

Astfel, cei peste 80 de participanți ai cursului l-au putut vedea în timp de acesta se afla în baie. Imaginile au stârnit hohote de râs și au devenit imediat virale.