Gafă de proporții pe Zoom! A crezut că nimeni nu îl poate vedea, însă s-a înșelat. Cum a fost surprins pe cameră

Publicat: 19/04/2021 | 22:27

 Din cauza pandemiei mulți oameni au început să lucreze de acasă, iar întâlnirile de serviciu pe Zoom sunt la ordine zilei. Iar când bucătăria sau sufrageria se transformă în birou ceilalți membrii ai casei pot deveni oricând „vedeta” în ședințele de la muncă.

Sătul să se ascundă atunci când logodnica lui are câte o întâlnire pe Zoom un bărbat a venit cu o ideea inedită. Acesta și-a cumpărat un costum verde special, asemănător celor folosite pe platourile de filmare, care să îl facă invizibil pentru cameră. Deși inițial ideea i s-a părut una strălucită, atunci când a pus-o în practică a avut o mare surpriză. (CITEȘTE ȘI: A FOST PRINS ÎN FAPT ȘI A INVENTAT CEA MAI PROASTĂ SCUZĂ! MINCIUNA FOLOSITĂ I-A ADUS DIVORȚUL)

Fiind sigur că noul costum îl protejează, în timp ce logodnica lui se afla într-o ședință, băratul a început să se plimbe nestingherit prin spatele el. Surpriza a venit atunci când a observat că noul costum nu îi oferă invizibilitate totală. Doar unele părți ale corpului îi erau estompate, în reste era cât se poate de vizibil.

„Execuție fără cusur”

Întreaga întâmplare a fost postată de către bărbat pe TikTok și a devenit imediat virală. Clipul acestuia a fost văzut de peste 30 de milioane de ori și adunat peste șase milioane de aprecieri. Internauții s-au amuzat copios de încercarea bărbatului. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT A FĂCUT ANUNȚUL CARE I-A PUS PE JAR PE INTERNAUȚI! EXISTĂ SAU NU UN MENIU SECRET LA MCDONALD’S)

Video-ul a fost încărcate pe platformă sub descrierea: „Execuție fără cusur” și a stârnit amuzamentul tuturor. Chiar dacă planul nu i-a ieșit, cei mai mulți i-au aplaudat inițiativa și s-au arătat uimiți de logodnica acestuia. Femeia se afla într-o ședință importantă și a reușit să nu izbucnească în râs atunci când și-a văzut partenerul.

„Cel mai amuzat clip pe care l-am văzut. Măcar poți să spui că ai încercat.”, „Modul în care și-a păstrat calmul mă face să cred că este obișnuită cu astfel de lucruri”, „Am leșinat de râs. Chiar a reușit să te faci invizibil”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.