Gafa de proporții pe care Orban a făcut-o la Timișoara: ”Sunt convins că județul…”

Publicat: 22/08/2020 | 09:38

Ludovic Orban, premierul României, a gafat în timpul discursului electoral de la Timișoara. Vineri, Orban s-a întâlnit cu candidații PNL Timiș la alegerile locale din 27 septembrie pentru a-i încuraja. Avea să facă o greșală care i-a uimit pe toți.

CITEȘTE ȘI: GABRIELA FIREA ÎI CERE LUI LUDOVIC ORBAN SĂ ÎNCETEZE ”ȘANTAJUL POLITIC”: ”GUVERNUL PNL DECIDE ALOCĂRILE DIN FONDURI PUBLICE STRICT PE CRITERII POLITICE”

„Băteţi-vă să câştigaţi, pentru că dacă dumneavoastră câştigaţi localitatea în care veţi ajunge primar va avea de câştigat şi în mod evident sunt convins că judeţul Timişoara, în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a spus Ludovic Orban. El a greșit atunci când a spus județul Timișoara și nu Timiș.

Premierul Orban nu e singurul care gafează

De data aceasta s-a întâmplat la Cluj, unde candidata USR-PLUS pentru funcția de primar la Câmpia Turzii, Daniela Dolha, a depus dosarul. Dar a scris că va candida pentru funcția de primar în Turda, un alt oraș din județul Cluj. Între Campia Turzii și Turda sunt circa 10 kilometri –  primul oraș are în jur de 22.000 de locuitori, în timp ce celălalt, aprope 50.000. Presa locală scrie că în dosarul său propunerea de candidatură la alegerile locale din 27 septembrie 2020 este pentru funcția de edil al municipiului Turda!, scrie antena3.ro.

NU RATA: FOTO | LUDOVIC ORBAN, FOTOGRAFIAT ÎN TIMP CE FUMA CU MASCA DE PROTECȚIE SUB BĂRBIE!

Cei de la PNL Câmpia Turzii au depus o contestație privind legalitatea candidatorii Danielei Dolha. USR PLUS Câmpia Turzii spune, însă, că Judecătoria Turda a respins contestația PNL împotriva candidatei formațiunii lor.