Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, în cabinetul medicului: “Ești pregătit să-l vezi pe bebeluș?” + ce a spus prezentatorul despre viitorul copilului său | FOTO

Publicat: 16/04/2021 | 10:54

Aflată în al doilea trimestru, Gabriela Prisăcariu a mers ieri după-amiază la un nou control medical. Viitoarea mămică și partenerul ei de viață s-au filmat înainte să intre în cabinetul specialistului și au făcut câteva noi precizări despre primul lor copil. Deși nu a venit încă pe lume, Dani Oțil deja se gândește la cariera pe care o avea mica lui prințesă sau micul prinț… Prezentatorul și logodnica sa nu au dezvăluit încă sexul bebelușului.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la un nou control medical

Frumoasa graviduță s-a filmat alături de bărbatul iubit în timp ce așteptau să își vadă copilul care crește tot mai mult în pântece. Având masca de protecție pe față, Gabriela Prisăcariu îndreaptă telefonul spre Dani Oțil și-l întreabăi: “Ești pregătit să-l vezi pe bebeluș?”, iar acesta a reacționat cu următpoarea întrebare: “Se filmează?”.

Obișnuită cu glumele logodnicului ei, vedeta și-a continuat interviul scurt dinainte de a afla vești despre minunea cu care a fost binecuvântată.

“Crezi că vrea să ne vadă?”, a spus Gabriela Prisăcariu, iar răspunsul lui Dani Oțil a venit imediat: “Cred că nu”.

În finalul filmulețului publicat pe Instagram Stories, viitoarea mămică a concluzionat: “Eu cred că o să-i placă de noi”. Desigur, prezentatorul a avut și el o precizare importantă de făcut: “Azi (n.r.: ieri) știm dacă vrea să lucreze în televiziune”.

“Să sperăm că nu mai stă cu fundul la noi, nu?”, a mai mărturisit la un moment dat Gabriela Prisăcariu, iar Dani Oțil i-a trântit o replică amuzantă: “Stă la tine”. Vedeta a mai spus ulterior: “Am venit să-l vedem pe bebeluș! El dă aici din piciorușe sau din mânuțe”.

Nu rata: Dani Oțil a comis-o! S-a râs în hohote la “Neatza”! Ce spune, însă, iubita însărcinată a prezentatorului?

La începutul lui 2020, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu în timp ce se aflau într-o vacanță pe meleaguri însorite; inelul de logodnă are diamante. Vedeta este una dintre cele mai admirate și, în același timp, s-a numărat printre cele mai controversate concurente care au participat la “Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Vezi și: EXCLUSIV | Cum își protejează sarcina iubita lui Dani Oțil, fără să ia kilograme în plus

Sursa foto: Facebook & Instagram Stories