Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dat frâu liber pasiunii în timp ce se aflau într-o piscină. Ipostaza incitantă în care au fost fotografiați cei doi logodnici

Publicat: 08/01/2021 | 22:56

Iubirea nu cunoaște reguli și nu se explică, ci se simte… Iar ceea ce simt Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil unul pentru celălalt ar putea deveni oricând un scenariu de film. Și, pe când se aflau într-o piscină, ei au dat frâu liber pasiunii, momentul fiind imortalizat, iar astăzi a fost făcut public de îndrăgitul prezentator. Desigur, imaginea a fost însoțită de un mesaj în stilul cu care matinalul de la Antena 1 ne-a obișnuit.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au sărbătorit un an de la logodnă

După ce s-au fotografiat într-un moment intim pe o plajă din Maldive, iar Mircea Badea a comentat gestul lor, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost protagoniștii unui alt episod. De data aceasta, într-o piscină, unde s-au sărutat cu patos și s-au îmbrățișat senzual, după cum puteți vedea în poza de mai jos. Imaginea a fost folosită pentru a “sărbători” un an de când a cerut-o de soție pe aleasa inimii sale.

“Un an de la inel… Ce an…”, a scris Dani Oțil pe contul său de Instagram, unde logodnica lui i-a lăsat un comentariu emoționant.

În timp ce unii dintre fani i-au felicitat, alții au făcut câteva glume pe care sigur cei doi viitori soți le-au gustat: “Vezi ce magie face «inelul», stai să vezi «verigheta» câte știe să facă”, “Bravo! Peste doi ani să puneți «un an de pampers»”.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, fotografiați în timp ce se sărută pasional într-o piscină. Imaginea a fost folosită de prezentator ca să anunțe că a trecut un an de la logodna cu aleasa inimii sale © Instagram
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, fotografiați în timp ce se sărută pasional într-o piscină. Imaginea a fost folosită de prezentator ca să anunțe că a trecut un an de la logodna cu aleasa inimii sale © Instagram

Nu rata: Anunț important despre matinalul de la Antena 1! Dani Oțil: “Nu știm ce ne rezervă 2021, tocmai de aceea, am apăsat pedala de accelerație foarte tare”

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu în timp ce se aflau într-o vacanță pe meleaguri însorite; inelul de logodnă are diamante. Vedeta este una dintre cele mai admirate și, în același timp, controversate concurente care au participat la “Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Descoperă și: Loredana Groza i-a propus lui Dani Oțil să-i fie nașă la nunta cu Gabriela Prisăcariu. Cum a reacționat prezentatorul de la Antena 1 | FOTO