Gabriela Prisăcariu a anunțat sexul bebelușului pe care îl are cu Dani Oțil. Sexy graviduța s-a fotografiat în costum de baie în vacanța din Dubai

Publicat: 30/04/2021 | 17:13

Emoții și fericire în cuplul Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil! Viitoarea mămică a anunțat azi, 30 aprilie 2021, sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece, iar prietenii care nu îi știau secretul, dar și fanii au copleșit-o cu numărul de mesaje positive. Desigur, nici prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu a scăpat de valul de felicitări. Cei doi logodnici se află în vacanță în Dubai, iar sexy graviduța s-a fotografiat în două costume roz.

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit sexul bebelușului

Astăzi, în a doua zi de vacanță din Dubai, carismatica blondă a împărtășit micul secret privind sexul bebelușului prin intermediul a două poze în care apare într-un costum de baie întreg roz. Într-una dintre imagini, Gabrieala Prisăcariu apare singură, iar în cealaltă, stă în brațele lui Dani Oțil; și, când a făcut postarea, la descriere, ea a așternut următorul mesaj: “#withmyboys (n.r.: #CuBăiețiiMei)????????‍????‍????”.

Imediat ce au aflat că vedeta și Dani Oțil vor avea un fiu, gândurile senine au început să curgă pe social media. “E băiețel! ???? Felicitări amândurora!”, “Weeee, rămâi regina casei ????????”, “Ce frumoasa esti❤️❤️❤️ai o silueta de invidiat????????” sunt doar trei dintre comentariile primite pe Instagram.

Cei doi viitori părinți au plecat în Dubai împreună cu Ramona Olaru și alți prieteni, așa că aceștia le sunt alături azi, când este un pas importat în această etapă a vieții lor.

Gabriela Prisăcariu a anunțat astăzi, 30 aprilie 2021, că ea și Dani Oțil vor avea un băiat © Facebook & Instagram Stories

Nu rata: Cu ce problemă se confruntă logodnica lui Dani Oțil, în al doilea trimestru de sarcină

Inițial, Gabriela Prisăcariu și-a dorit să țină secret sexul bebelușului

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…).

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mărturisit viitoarea mămică într-un interviu acordat pentru click.ro.

La începutul lui 2020, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu în timp ce se aflau într-o vacanță pe meleaguri însorite; inelul de logodnă are diamante. Vedeta este una dintre cele mai admirate și, în același timp, s-a numărat printre cele mai controversate concurente care au participat la “Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Vezi și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, în cabinetul medicului: “Ești pregătit să-l vezi pe bebeluș?” + ce a spus prezentatorul despre viitorul copilului său | FOTO

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories