Gabriela Firea, prima reacție după ce un troleibuz a luat foc în București: “Doi ani am fost șicanați. Sper ca toți cei care…”

Publicat: 07/06/2020 | 15:28

Gabriela Firea a oferit prima reacție după ce un troleibuz a ars ca o torță duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală. Edilul Capitalei recunoaște că este strigător la cer ce s-a întâmplat și îi pune la zid pe “cei care blochează intenționat licitațiile pentru achiziționarea de mijloace de transport în comun”.

CITEȘTE ȘI: GABRIELA FIREA, ANUNȚ DESPRE PENSIILE ȘI ALOCAȚIILE PENTRU COPII. “NU DOREȘTE SĂ…”

La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale cu apă și spună, una de descarcerare și o ambulanță SMURD. În troilebuz se afla o femeie, care, din fericire, nu a fost rănită. Ulterior, Gabriela Firea a postat o fotografie cu mijlocul de transport în comun în flăcări, în dreptul căreia a scris un mesaj dur.

Gabriela Firea, revoltată: “Cu mare greutate…”

Sper ca toţi cei care blochează intenţionat licitaţiile pentru achiziţia de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul oraşului! Doi ani am fost şicanaţi cu licitaţia pentru achiziţia a 100 de troleibuze.

(NU RATA: VESTE MARE PENTRU ȘOFERI! GABRIELA FIREA A FĂCUT ANUNȚUL: ”E GATA LA TOAMNĂ!”)

Cu mare greutate am reuşit să semnăm contractul anul acesta, cu un consorţiu germano-turc. Aşa s-ar fi întâmplat şi cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la Bucureşti cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziţionate tot după o licitaţie îngreunată doi ani de zile. Dar în continuare suntem blocaţi cu licitaţia pentru achiziţia celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate. Cu mare dificultate am semnat şi contractul pentru 130 de autobuze hybrid Mercedes Benz„, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

FOTO. Mihai, un jandarm din Videle, a găsit un portofel plin cu bani şi carduri: Mi-am făcut datoria de om

“Pun mai presus interesele lor, în loc de…”

Azi în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viață oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, a mai scris edilul Capitalei.