Gabriela Firea, nemulțumită de deszăpezirea din Capitală

Publicat: 06/02/2020 | 16:23

Primarul general, Gabriela Firea, a spus, astăzi, la Comandamentul de iarnă, că nu este mulţumită de activitatea de deszăpezire.

Dacă mulți au crezut că, măcar în unele zone ale țării, iarna nu va fi atât de aspră, ziua de ieri a demonstrat exact contrariul. A fost viscol, au fost intensificări ale vântului și zăpadă abundentă. Meteorologii au lansat, încă de la prânz, atenționări nowcasting referitoare la înrăutățirea accentuată a vremii, iar toate previziunile s-au confirmat.

Fenomenele meteorologice au făcut prăpăd și în Capitală. viscolul a reușit să dărâme peste 40 de copaci, două semafoare și patru panouri publicitare, iar din cauza zăpezii mașinile s-au mișcat cu dificultate. Gabriela Firea a fost nemulțumită de deszăpezirea din Capitală.

„Nu pot să spun că sunt mulţumită (…), nota şapte. Bine că nu e patru, probabil cetăţenii ne dau cinci, că nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic, s-a făcut, dar sunt conştientă de faptul că se putea mult mai bine, dar aţi văzut şi dumneavoastră situaţii – că nu au venit angajaţii, că au rămas în nu ştiu ce judeţ, că nu s-a putut interveni, că s-au mai stricat două utilaje. Dacă eşti prea dur, de ce eşti aşa de dur şi te sapă la temelie să te schimbe.

Dacă eşti mai altfel, tot ai de suferit. Până la urmă trebuie să fim corecţi şi să-i respectăm cu toţii pe cetăţeni, fiindcă toţi avem obligaţii şi primarul general şi primarii de sectoare şi directorii de subordonate şi directorii firmelor care au contracte cu primăriile de sector, pentru că au vrut acele contracte, de vreme ce au venit la licitaţii şi-au dorit acele contracte. Odată ce ne înhămăm la această treabă (…) trebuie să ne respectăm unii pe alţii”, a spus Gabriela Firea.