Gabriela Firea, așa cum nu ai mai văzut-o + Mesajul la prima oră a dimineții VIDEO

Publicat: 22/04/2020 | 09:22

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este într-o continua agitație, dată, în această perioadă, de pandemia de coronavirus care s-a extins și în România. Dar, dincolo de atribuțiunile de primar pe care le are și de inerentele ”hârjoneli”, că așa-i în politică, Gabriela Firea își alocă și puțintel timp strict pentru ea. (CITEȘTTE ȘI: Ludovic Orban renunţă la amenzile pentru încălcarea Ordonanţelor Militare: “Să se dea întâi un avertisment”)

Miercuri, la primele ore ale diminețiii, Firea le-a predat urmăritorilor ei de pe pagina de socializare lecția de educație fizică. A urcat pe aparatul de fitness și a ”trudit” câteva minute bune. Efort maxim, executat ca la carte. ”#MorningHasBroken Dimineti active, pentru zile pline…Sanatate si liniste tuturor”, a scris Gabriela Firea, în dreptul clipului în care este dedicată sportului, nu glumă! (VEZI AICI: În ce condiţii se întorc elevii la şcoală! Ministrul Sănătăţii a anunţat cum vor fi echipaţi copiii şi cadrele didactice

#MorningHasBroken Dimineti active, pentru zile pline…Sanatate si liniste tuturor???

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 20 aprilie 2020

Anunțul Gabrielei Firea despre maternitățile din București

În contextul pandemiei de COVID-19, la Maternitățile Giulești, Filantropia, Cantacuzino și Malaxa s-au luat măsuri speciale de protecție a mamelor, nou-născuților și personalului medical.

Nu rata: Scandal uriaș într-un centru de carantină din Hârșova! S-au luat la bătaie cu polițiștii și…

Astfel, nou-născuții, viitoarele mame și femeile care au nevoie de analize, diagnostic și tratament într-o clinică de obstetrică-ginecologie primesc îngrijire medicală în condiții de siguranță și în timpul pandemiei de coronavirus.

“În această perioadă, multe dintre viitoarele mame sunt îngrijorate, le este teamă să ajungă la maternitate din cauza pandemiei de coronavirus. Vreau să le transmit un mesaj clar tuturor doamnelor însărcinate: Primăria Capitalei, prin ASSMB, a luat în această perioadă toate măsurile speciale de protecție, pentru că în actualele condiții restrictive, impuse de pandemie, prioritatea zero o reprezintă siguranța gravidelor și a nou-născuților. La Maternitatea Giulești, la fel ca și în celelalte trei maternități administrate de Primăria Capitalei (Filantropia, Cantacuzino și Malaxa), s-au luat măsuri speciale de protecție a mamelor, nou-născuților și personalului medical”, a spus Gabriela Firea, potrivit mediafax.ro.

Află și: Bărbat gol pușcă, împușcat mortal de un polițist! S-a întâmplat într-un bloc din București VIDEO

De altfel, Gabriela Firea mai spune că numai la Maternitatea Giulești, în condițiile pandemiei și ale stării de urgență, în ultima lună, s-au născut 273 de copii, iar în total, în maternitățile Primăriei Capitalei s-au născut, în ultima lună, 924 de copii.