Gabriela Cristea va avea un băieţel? A ţinut să se afle de la ea: „A venit momentul „

Publicat: 09/12/2019 | 14:33

Gabriela Cristea are în sfârşit familia pe care şi-a dorit-o dintotdeauna, cele două fetiţe au venit în viaţa ei şi a lui Tavi Clonda exact la momentul potrivit. În ultima vreme, au tot existat speculaţii cu privire la o nouă sarcină, iar vedeta a ţinut să facă lumină cu privire la acest subiect.

Deşi şi-ar dori şi un băieţel, prezentatoarea şi soţul ei vor să se axeze mai mult pe viaţa profesioanlă, pentru că au fost nevoiţi să o neglijeze în ultimii ani, odată cu venirea pe lume a micuţelor. Gabriela Cristea a mărturisit că nu este însărcinată şi nici în viitorul apropiat nu planifică să facă încă un bebe.

Dragilor, stiu ca ne doriti si un baietel dar…a venit momentul ca eu si sotul meu sa ne fixam toata atentia si catre viata profesionala, (proiecte TV si online, evenimente, concerte etc.) cariera usor lasata deoparte in ultimii ani, din cele doua motive minuntate aparute in viata noastra, fetele. Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj, intrucat am tot fost sunata si intrebata de colegii din presa si nu numai, daca sunt insarcinata din nou. Nu, nu sunt insarcinata, ba mai mult, va asteptam anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia asteptam sa vi le prezentam!„, este mesajul transmis de Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Îi este destul de greu cu doi copii: ”Mă simt sfârșită”

Gabriela Cristea a recunoscut cât de greu îi este cu doi copii. Prezentatoarea TV le-a povestit, pe scurt, fanilor cum decurge o zi cu fetele sale. Vedeta le-a povestit, pe scurt, fanilor cum decurge o zi cu fetele sale și a mărturisit că seara resimte oboseala.

„Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în pielea goală prin toată casa, îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei. S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită”, a mărturisit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.