Gabriela Cristea revine pe micile ecrane! Ce proiect pregătește vedeta din septembrie

Publicat: 11/06/2020 | 19:48

Epidemia de coronavirus a pus pe liber majoritatea proiectelor de televiziune, iar vedetle au fost nevoite să ia o pauză pe care nu și-au doreau. Având în vedre că pericolul reprezentat de virusul COVID-19 nu mai este atât de puternic, iar România a intrat pe o pantă descendentă, majoritatea activităților au început să fie reluate datorită măsurilor de relaxare și la fel se întâmplă și cu proiectele de televiziune.

În acest context, Gabriela Cristea pregătește o revenire pe micile ecrane, ce va avea loc cel mai probabil în toamnă. Vedeta a declarat că a primit o ofertă în acest sens, însă nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA A SPUS ADEVĂRUL. EXISTĂ SAU NU UN CONFLICT ÎNTRE EA ȘI GABRIELA CRISTEA? „VREAU SĂ CLARIFIC UN LUCRU”)

 „Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit clik.ro.

Gabriela Cristea, o mamă dedicată

Gabriela Cristea se află în cea mai frumoasă parte a vieții ei. Vedeta se bucură de o familie perfectă și fericită. Cel două fetițe pe care la are cu Tavi Clonda reprezintă centru universului pentru ea și le dedică tot timpul ei. (VEZI ȘI: PROBLEME GRAVE PENTRU GABRIELA CRISTEA, ÎN AUTOIZOLARE! CE I S-A ÎNTÂMPLAT VEDETEI, ATUNCI CÂND A URCAT LA VOLAN: „AM ÎNCEPUT SĂ AM AMEȚELI…”)

„Într-adevăr, este destul de complicat cu cele două fete ale noastre, pentru că deocamdată au activități diferite, dar am încercat cât de cât să unim programul și am reușit ca la prânz să doarmă amandouă odată, ceea ce pentru noi este un avantaj, pentru că reușim să avem câteva ore libere. În rest, nu prea reușim să fim liberi, pentru că ele ne ocupă timpul de dimineață până seara“, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.