Gabriela Cristea, din nou însărcinată? ”Uau, un alt bebe. Felicitări!” Care a fost reacția lui Tavi Clonda

Publicat: 15/03/2020 | 19:20

Cum subiectul la ordinea zilei este pandemia de coronavirus, Tavi Clonda a transmis și el un mesaj internauților, îndemnându-i să creadă în cei din jurul lor și să aibă încredere în ei.

Numai că mesajul și fotografia pe care alăturat-o au ridicat au ridicat și unele semne de întrebare referitoare la o eventuală altă sarcină a Gabrielei Cristea.

”Dragilor, doar impreuna vom trece si peste asta! Iubiti-va aproapele! Aveti grija de voi si de cei de langa voi! Va fi bine! ✌???”, a scris Tavi Clonda pe pagina sa de socializare.

Fotografia care le-a dat fanilor de gândit

Misterul s-a lămurit

”Al treilea o să fie Băiat cu siguranță. Dumnezeu să vă binecuvinteze”, a scris unul dintre vizitatorii paginii, iar altcineva a insistat pe aceeași temă: „Uau, un alt bebe! Felicitări!”. Și presupunerile au continuat. E iar insarcinata”, a scris un alt vizitator al paginii de socializare.

Numai că Tavi Clonda a lămurit misterul, iar cei care au crezut că Gabriela Cristea va fi din nou mămică au trăit o mare dezamăgire. Soțul Gabrielei a ținut să precizeze că fotografia cu pricina este… mai veche, așa că o altă sarcină a Gabrielei este doar o ipoteză fără corespondent în realitatea imediată.