Gabriela Cristea, de nerecunoscut de când nu mai apare la TV! Cum și-a surprins Tavi Clonda soția în casă

Publicat: 19/04/2020 | 16:49

Gabriela Cristea a intrat într-un colț de umbră de când nu mai lucrează în televiziunea. Prezentatoarea  ăși petrece majoritatea timpului în compania celor două fetițe ale sale, iar grija de sine a trecut pe locul doi, demonstrează imaginile surprinse cu vedeta.

Gabriela Cristea a intrat într-o vacanță prelungită în ultimii doi, după ce-a trecut prin cele două concedii de maternitate. În plus, starea de urgență prin care trece România, a adus-o pe vedetă și mai aproape de familia ei.

Prezentatoarea se bucură din plin de aceste momente, petrecute cu familia, în așteptarea sărbătărilor de Paște.

CITEȘTE ȘI: Care a fost prima mașină condusă de iubitul Biancăi Drăgușanu! Alex Bodi nu a uitat de unde a plecat: ”I-am vândut mașina tatălui, pe furiș”

În Sâmbăta Mare, vedeta a profitat de vremea frumoasă de afară și a ieșit în curte, la soare, alături de soțul ei Tavi Clonda și cele două fetițe pe care le au împreună: Bella Victoria Margot și pe Thea Iris Selena.
În tot acest timp, Gabriela a stat nedezlipită de mezina familiei, micuța Thea Iris Selena, în timp ce Tavi se juca cu fiica lor cea mare.

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni de casă și un tricou, Gabriela Cristea nu a părut deranjată de aspetcul său fizic, ușor neglijent, aceasta fiind concentrată mai mult să-și alinte mezina.
În ciuda problemelor cu greutatea pe care le-a tot avut în ultimii ani, prezentatoarea TV pare că a ajuns într-un punct în care se simte confortabil cu greutatea ei și preferă să se axeze mai mult pe cei dragi.