Gabriela Cristea a stârnit controverse, după ce i-a dat fetiței sale să mănânce cu furculița pe care o folosise ea. A greșit sau nu vedeta?

Publicat: 29/03/2020 | 20:20

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite moderatoare din România, dar și una dintre vedetele care preferă o viață simplă, fără prea mari fițe. De curând, prezentatoarea de la Antena Stars a stârnit controverse în mediul online, după ce a apelat la un gest pe care unele mămici îl consideră a fi firesc și deloc ieșit din comun. 

Zilele trecute, în familia Gabrielei Cristea a fost mare sărbătoare, căci mezina Iris a împlinit 1 anișor de viață, iar prezentatoarea, împreună cu Tavi Clonda și fetița lor mai mare, Victoria, au organizat o mini petrecere în 4.

Așa cum și-a obișnuit deja fanii cu deschiderea și sinceritatea ei, Gabriela Cristea a postat pe contul ei de Instagram mai multe clipuri video de la petrecere, dar un moment controversat le-a atras atenția internauților.

La un moment dat, Gabriela Cristea scapă furculița pe picioare, la masă, iar mai apoi mănâncă folosindu-se de ea. Lucrul criticat de internauți a fost, de fapt, faptul că după ce mănâncă ea cu furculița respectivă, îi dă fiicei sale să mănânce cu aceeași furculiță.

În mediul online, internauții au început să o critice pe vedetă și să-i spună că nu a procedat corect, în timp ce unele mămici i-au trasmis Gabrielei Cristea că nu este nimic greșit în ceea ce a făcut ea.

Cu toate acestea, specialiștii recomandă să nu hrănim copiii cu aceleași tacâmuri pe care le-am folosit noi, așa că gestul Gabrielei Cristea este ușor discutabil.